6.3.16

Nur Aisyah Humairah | 1Tahun

Assalamualaikum w.b.t.......

15.02.2015 - 15.02.2016
Nur Aisyah Humairah dah setahun.
Macam-macam kekdah gaya, perangai dibuatnya.
Macam tak caya je dah setahun membesarkan anak.
Abahnya masih lagi ulang alik weekend. Jumaat - Ahad.
Mujur ada atuk & nenek kesayangan. hiuhiu.

Semoga Nur Aisyah Humairah membesar sihat,
jadi anak berguna untuk ibuabah, keluarga, agama, bangsa & negara.
Biarlah orang sekarang dah tak berapa nak sayang negara.
tapi tanpa negara, entah kita jadi PATI kat mana la skrg ni.

hari tu celebrate birthday si kecik ni. ibu sangat busy.
sebab nak kena outstation ke Kedah. banyak benda kena setelkan.
so, da nama busy. ape pun takde. belon pun terlupa nak beli.
tempah kek apetah lagi. mmg tak dan nak pikir.
2 hari lagi nak buat majlis. baru g tanya nak tempah kek.
tapi kebanyakannya tak mahu ambil da kalau nak tetempah ni.
so, beli je la kek ready-made. maaf ya anak.
jajan pun mujur da suruh maklong handle. tq maklong yer.
terbaikkkkkkk manage jajan. mmg event planner terbaik. hikhik.
semoga kaklong diberi kesihatan yang baik. da nak masuk kerja da kan.

so, ni belanja la siket gambar sekitar birthday Nur Aisyah Humairah.








susah sangat nak senyum. suruh buat singa baru gheti nak nampak gembira. hikhik..


2 komen panas:

4ziey said...

Alahai birthday Maira Rupanya .. Happy Birthday cayam..
Moga membesar jadi anak yg solehah..


xoxo

yus zana said...

sama2.....hadiah maklong nanti jgn lopa ya maira....semoga maira jadi anak yg baik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...