21.1.16

eh eh | 2016

Assalamualaikum w.b.t..............


cepatnya masa berlalu.
hari tu baru taip blog bertajuk eh eh | 2015.
tahu-tahu hari ni dah 2016 dah. fuhhhh....

cepatnya masa berlalu
rasa baru semalam aku masuk kerja sekarang ni.
bulan 5 ni da nak masuk 2 tahun kerja sini. 
Syukur dah pun sah jawatan dalam tempoh 1tahun 1bulan perkhidmatan.
Kursus induksi dah setel walaupun masa tu bebaru pregnant. 
4 paper exam dah lepas. fuhhhh.....

cepatnya masa berlalu
tahun lepas dah official jadi mak yg vogue. 
anak pun da nak setahun. da pandai shopping online pun dia.
kuikui....
apa-apa pun, syukur untuk setiap nikmat yg diperoleh ini. 

macam-macam hal da jadi sepanjang 20015 - 2016 ni. 
ada yg takde kaitan dgn kita pun, heboh gak nak memperbesarkan. 
fazura dgn kisah KimK la, 
meran fans yg tahpape tu VS pempuan2 BF kat luar sana yg pun tahpape. 
sama je semuanya. 2X5, 5X2 sama!
IbuSambal pun jadi masalah sekarang ni. aku takfaham manusia skrg ni. 

semoga kita semua dapat menjalani hidup dengan lebih baik & bermakna. 
Hidup ni terlalu indah untuk disemakkan dengan benda-benda tahpape. 



Sekian, terima kasih. 



0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...