25.7.14

hari | raya | 2014

Assalamualaikum w.b.t...............

ehem..lama tak post apa-apa kat blog ni. tahu-tahu da nak raya da.
baru balik kursus induksi & baru masuk  kerja minggu ni.
aleh-aleh da nak cuti raya balik da. nak buat kerja pun takde mood.
hari ni last day kat opis sebelum cuti raya.
rehat plak dua jam tatau nak buat apa. nak balik malas.
oleh itu....tabah la kiranya aku ni duk menaip sepatah dua kata.

so, di kesempatan ini, aku nak menyusun seploh jari kaki & tangan.
  • nak memohon ampun dan maaf andai sepanjang perkenalan. 
  • ada tersalah silap. tercakap benda-benda tak perlu di depan maupun belakang. 
  • termakan atau terambil apa-apa, mintalah dihalalkan semuanya. 
  • kalau ada rasa tak berapa nak halalkan. meh bagitau...kita bagi setel.
apa-apa pun, semoga korang semua gembira di hari raya.
dapat jumpa dengan makayah & keluarga tersayang.
hati-hati di jalanraya. jangan lupa baca doa menaiki kenderaan.
semoga Allah S.W.T sentiasa melindungi kita semua.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
Dengan ingatan tulus ikhlas Maaf Zahir & Batin

psssssssstttttttttttt : adakah masih layak daku mendapat duit raya? hihi... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...