28.4.14

Kuatkan | Semangatmu

Assalamualaikum w.b.t.............

hari tu, aku ada site visit kat GM Klang. balik tu awal la jugak. 
so, aku pun amik kesempatan ni g visit sorang kakak ex-opismate aku dulu.
walaupun dulu kadang tak sependapat. tapi kejap je. lepas tu..ok balik.
tapi aku hormat dia. bagi aku dia macam mak aku...yang mana da patut berehat.
duduk rumah. siram pokok buat ape yang me'rileks'kan minda dan badan.

sayunya lahai hati aku tengok sesiapa yang dalam keadaan tak sihat.
semoga Allah Taala memberi ketabahan & kuatkan semangatmu
dalam menempuh ujian, dugaan serta redha dengan Qada' & Qadar.
teringat aku yang mana hospital tu pernah jadi rumah kedua aku masa mak sakit. 
dan baru² ni dia buat kenduri majlis kahwin anak tunggalnya..jadi, aku pun pergi.  
jumpa la kawan² opis lama....dan mereka memang still kawan² aku sampai bila².

tahniah buat Ajey & pasangannya...selamat pengantin baru. 
flawless tak kami? miahaha....wadefish?!
moga menjadi ibu yang toksah duk ajar bebudak selfie.
aku benci manusia anti-sosial. BENCI...!
kan aku da cakap aku BENCI..! BENCI..! orang anti-sosial
weekend ni aku penuhi undangan kenduri sambil rumah sendiri wat kenduri. 
dgn birthday anak buah, kenduri aqiqah anak buah. sungguh weekend yang busy. 
tak sempat dating dengan suami. sebab masing² busy. so, kita dating next week ya~
tapi terubat jumpa kawan² lama. kak siti, abg nizam dan yang lain-lain. 

kepada Nazir & pasangan, selamat menempuh alam rumahtangga dan berbahgia. 
kepada KakNor, selamat menerima menantu. saya doakan supaya kakNor kuat. 
tabah menjalani dugaan yang diberikan Allah Taala. dan moga baik² semuanya. 



pssssssttttttttt : nak g kenduri kawin kat Selayang, pukul berapa korang akan gerak dari rumah untuk sampai di kenduri pukol 12.30 tghri kalau rumah korang dekat Ampang sana? 
Jawapannya : yer betul....jawapan dia, pukol 12.45 tghri. pandai!



0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...