18.4.14

Hi | Port | Dickson | 2014

Assalamualaikum w.b.t.............

kalau sebelum ni. aku rasa.....setahun beberapa kali kot kami g PD.
tapi sebab tahun lepas dan tahun ni, banyak benar aktivitinya.
jadi, bebaru ni aku & family pergi PD. terasa macam lama benar tak pergi.
pergi dengan suami ada lah jugak. cuma dengan family Haji Abdul takde.
oleh itu, plan utk berkumpul & celebrate birthday orang "March". meriah baq ang.
sebab kami sambut ni dekat RISTEC. jadi, memang buat macam rumah sendiri.
siap bawa datang orang pasang candy buffet sponsor daripada kakak ipar.

CikNon - Ikhmal Faiz - Najihah - Izzudin - Rania

candy buffet dari @scrumptioussugar
muka abah yang gelihati tengok anaknya bongeh tak dapat hamper.
dalam pada bercuti pun masih teringat pada MH370. #PrayForMH370
nampak tak manusia dikelilingi dengan pelampung kanak-kanak ?

semua adik beradik ada masa ni. 9 orang adik beradik & pasangan masing²
mak & abah berserta 18 cucu..daripada yang 2 bulan sampai la 18 tahun.
Alhamdulillah dikurniakan ahli keluarga yang ramai dan bersatu.
3 hari 2 malam dekat PD. 1st day, kami stay dekat Glory Beach Resort.

2nd day kami stay dekat RISTEC...kat sini la paling meriah.
buat macam rumah sendiri. bilik sorang satu besar like a boss.
makanan ktrg sepanjang percutian ni. semuanya catering yang hantar.
ingat kenduri kendara je leh pakai cetering? holiday pun boleh ya..hihi.
malam tu plak ada buat sambutan hari jadi bagi yang lahir bulan March.
team buat candy buffet datang dari Putrajaya siap. bawa belon bagai.
lepas da makan semua. ada buat cabutan bertuah. maggi chef ada. maggi kari big.
coklat van houten. biskut ada. hamper ada. part ni aku rasa kelakar.
be dapat maggi. tapi husbenggg suka plak. menyirap je!
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan kami semua enjoyyyyyy!


psssstttttttt : siap ada chicken dance...kategori wanita bawah 30. ko hado..?!

4 komen panas:

Pumpkin Pie said...

yonoknyer family holiday .. =P
Aish ..lama plak rasa x gi family holiday ...

Anonymous said...

damha...
saya pun suka juga dpt MAGGI drp x dpt apa2....cepat dimakan sedap dimasak...hehe
bib dah henti kerja dan dpt kerja 6 bulan je ke...

Cik Bib said...

@Pumpkin Pie : HAHA...yer2 je lama xg family day. phuiiiiii...

jom la kita holiday with friend jom. hehe...

Cik Bib said...

@damha : aha..tu la.better got something than never.

saya da nak quit kerja lama ni hah. dapat better opportunities. Alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...