25.2.14

rumor | permohonan | PR1MA |

Assalamualaikum w.b.t............

bebaru ni asik aku dapat whatsapp & macam-macam mesej cakap pasal PR1MA.
rata-rata mesej kata 28hb da tarikh tutup la ape. pastu try la login PR1MA. 
sebab aku mmg da apply da. cuma tak complete sebab kena masukkan dokumen.
aku tak dan lagi nak scan & minta tandatangan suami. jadi, menda hold. 
since jumpa husband every weekend. menda nak minta tandatangan pn da lupa.
so, kalau nak try. korang boleh je apply. takde der tarikh tutup bagai. 
kalau layan & ada rezeki korang. insyaAllah dapat punya. don't worry. heh..


mandai je korang tau. tak baik main shared je kabar-kabar angin gitu. 
tak tentu kesahihannya. dapat je mesej. terus post serta merta. 
simpan dalam hati suda. kalau betol kau tau. kalau salah pun kau je tau.

lagi satu sekarang ni, aku nengok kat FB status berbaur sinis.
ni tengah berperang pungpang-pungpang dalam FB dan merata lagi. 
pasal status halal haram satu produk. ada yang kata tipu la kajian dorang dll. 
yang ni aku lagi tak amek port. sebab mereka yang wat pasal produk tu marah.
sedang satu pihak lagi pulak duk tagged member tu. bengang la deme. 
entahla.....tapi kan yang pelik. bila dorang marah. dorang salahkan orang makan gaji.
HAHAHA...katanya semua ni kecoh lepas tulisan Mazidul kat blog dia. 
wallahualam......



pssssssssstttttttttt : apa-apa pun, korang handle ler bebaik. toksah marah-marah & keluarkan kata-kata tak
best. sebab ianya hanya meruntuhkan nilai moral dalam diri kita sendiri. wah gitu..........

3 komen panas:

Pumpkin Pie said...

Awak dah apply yeh...untung2 kita jadi jiran dak ibah . ..boleh hantar2 lauk di bulan Romadon... hiks ~

Pumpkin Pie said...
This comment has been removed by the author.
Cik Bib said...

pending kat upload document. aha..apply la jugak. bukan ramadhon je. bleh main badminton depan rumah.

untung-untung langsing persis lisa surihani. auccchhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...