25.2.14

Chocolate Moist Cake

Assalamualaikum w.b.t..............

hari ni aku nak promote siket. chocolate moist cake. 
lembut, fully coklat, sedap dan boleh menggemokkan bagi yg terlalu kurus.
apelah kesian sangat korang nak kena amik weight gain mahal-mahal.
bagi yang gebu, jangan risau. menda ni tak efek mana pon kat korang.
walhal kek moist yang sedap ni rm5 sahajo. boleh cuba. boleh PM. 
tapi kalau PM kan tak canggih. korang wassap je la untuk details.
0126146677 @ 0194492079. bib2426@gmail.com.
kalau ada yang nak buat untuk bg doorgift kat orang ke pon boleh. 
leh kautim rege murah kalau beli banyak. siap ikat reben...mahu ?


psssssttttttttttttt : kalau nak tester ke habaq mai na. kalau nak buat doorgift tu. leh pilih nak design acane. boleh adjust punya. heh....

2 komen panas:

Pumpkin Pie said...

OK ..boleh bagi quotation untuk 200-300? mekasih ..

Cik Bib said...

@Pumpkin Pie : baiklah...nanti saya PM ya. hiuhiu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...