14.6.13

Menang | Tiket Wayang | World War Z

Assalamualaikum w.b.t..................

ehem...hari tu, aku dengar radio SURIA.FM kat opis .sebenarnya bukan hari tu je. esok tu aku dengar lagi. pastu aku dengar dan dengar hari-hari tapi ada satu hari tu. aku bosan. sebab takde lagu pebret aku dimainkan. mungkin bukan sebab lagu pebret aku tu tak dimainkan. TAPI......

aku rasa sebab masa lagu pebret aku dimainkan. aku kat toilet. takpon aku tengah tapau makanan atau pergi beli eskrem. so, sebab lagu Hafiz (Bahagiamu Deritaku) & Ezad  Lazim (Keranamu) takde. aku boring n jalan-jalan kat website radio ni. tetiber nampak muka Brad Pitt yg tak tua-tua ni. tetiber hormon gedik aku datang. magik bukan ? 

da tu, tak memasal je aku join contest World War Z ni. punya la bosan tahap menyampa aku pon buat la slogan 10 patah perkataan. 
Saya ingin menonton World War Z kerana saya meminati filem berunsurkan pengembaraan mencabar dan juga Brad Pitt (tidak melebihi 10 patah perkataan)


da tuh, tadi petang. dan-dan tu je DJ Radio ni kol aku cakap aku menang. n dapat 2 keping tiket utk pra-tonton citer ni. sebab aku busy & penat & risau. jadi.....aku cam tak excited. mana taknya DJ tu sakan ckp aku menang tiket ni. kat One Utama. aku boleh cakap..oh yeke? dia cakap kt aku...oh yeke je ke? tak excited pun. maaf  DJ...aku takde mood. aku sampai da terlupa ape maksud DJ masa dia inform kat aku dia DJ suria fm. muahahaha....

akibat nampak aku tidak excited. maka, DJ tersebut gtau aku yang kalau aku tak pergi menda Pra-Tonton ni tapi aku da menang. nama aku akan di-ban selama 3 bulan tak boleh menang ape-ape contest. selamba je...so, aku rasa aku tak dan pon nak pergi. jadi kepada kawan-kawan yang nak tiket ni. 2keping...mai ah roger aku. macam mana ntahpape punya slogan aku tu boleh menang. hiuhiu.....
  • Tarikh : 18 Jun 2013
  • Masa : 9.30 malam
  • Tempat : GSC, One Utama
** 2 keping tiket. korang boleh ambil kat kaunter Suria akan ada kat sana
(8.45P.M - 9.30P.M)


pssssttttttttttttt : serius aku penat. dan harap kepenatan aku akan mengundang kebahagiaan satu hari nanti. wah gitu. macam takde kaitan je.

4 komen panas:

MyLadyBuzz said...

Ahaaaa...sape dapat ?

Cik Bib said...

@MyLadyBuzz : saya bg kat abg nizam.

missShila Nget said...

bwk la incek tunang tu bib..hahaha..

Cik Bib said...

@missShila Nget : dia jauh. lagipon dia layan filem bollywood ja. huhuhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...