4.5.13

syukur | & | terima kasih

Assalamualaikum w.b.t.............


hari tu pergi makan. sebenarnya bukan pergi makan je tapi makan-makan.
memula uruskan beberapa urusan. TIBA-TIBA.... 
teringin makan meatball IKEA & kek cekelatnye. 
Then, makan lagi dengan family orang lain kat Seoul Garden, OU. 
kenyang. kenyang. dan kenyang. TAPI....



sebenarnya aku bukan nak cakap pasal makan mahupun kenyang.
cuma aku nak sampaikan rasa kesyukuran. SEBAB...
dipertemukan dengan kawan-kawan dan keluarga yang baikhati. 
semoga kebaikan akan terus berpihak kepada kita semua. 


Kepada AKU, 
jangan cepat melatah, marah dan belajarlah untuk menghormati perasaan orang lain. sebabnya...cepat sangat naik marah untuk benda yang aku rasa tak perlu.
Percaya yang dia sedang berusaha & cuba terima dia seadanya. 
Yakin yang dia cuba lakukan terbaik walau ada kekurangan & elakkan bersangka buruk.


0 komen panas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...