22.4.13

kisah | MLM

Assalamualaikum w.b.t..............

hari tu aku digemparkan. wah digemparkan tak menahan.
memula teman untuk tunjukkan jalan ke satu tempat.
rasa macam tau je tempat tu katne. cuma tak tau bangunan tu celah mana je.
cari punya cari aku semacam tak putus asa nak cari tempat tu.
tapi akhirnya aku berputus asa jugak.
sebab yang cari tempat tu pun cam tak cukup usaha.
so, rasa gembira. boleh balik dengan aman. sambung tidor.

TIBA-TIBA.....
teman untuk jumpa seseorang katanya. seram bukan ?
lepas tu aku cuba buat cool  & cakap...jumpa siapa? aha...sekejap je la.
da mengantok. da malam. esok pagi nak keje lagi. nak tidor. #berator alasan.
ok la...aku pun ingat ikut je la je kan. masalahnya..nak jumpa kat Kajang ngko.
tak kemaen dekat kami dari Gombak --> Bukit Bintang --> Kajang.
makan satay kajang ngko...
masa ni level of menyirap aku tahap : Merah Menyala berapi-api.

Aku tak kisah ape pun yang korang lakukan.
tapik fikir la jalan terbaik antara kalangan yang terbaik.
bukan fikir jalan terbaik antara kalangan yang tak baik.
Akhir kata, buat la sesuatu dengan berfikir sebaiknya.
DAN...kalau tersalah langkah takpe.
Anggap la ini sebagai pengajaran yang berharga.
cuma.....AKU KESAL.

psssstttt :  MLM = Malam @ Multi Level Marketing. KIHKIH.

4 komen panas:

missSenget said...

ko dah cerita benda ni..

rasa tak perlulah aku komen kat sini..

^

padahal dah komen..kahkahkah..

Chikebum Buzz said...

yerp ...dah cerita ...tak perlu la komen disini ...hait ...padahal dah komen .... hehe . (^_^)

Cik Bib said...

@misSenget : HAHA....ko motif sangat kan. tak perlulah hape. puiiihhh...

Cik Bib said...

@ChikebumBuzz : ni lagi sorang. da la tatau jalan org tanya utk g sate kajang. cisss! HAHA....panas betol hati. kat blog ni mengawal nafsu marah je. cool je kan..AHAKSS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...