1.5.13

It's Giveaway Time by CREATIVE BY TWO

Assalamualaikum w.b.t..........


** P/S : ini adalah stickypost hingga 01052013. Entri lain kat bawah nun..


Sonang ja lahai nak join contest ni. ikut 5 step macam kat bawah ni :-


  Follow Blog CREATIVE BY TWO
Gunakan tajuk entri anda :  It's Giveaway Time by CREATIVE BY TWO. Entri ini kita jadikan sebagai stickyposts dalam blog kome memasing yer hingga 01.05.2013.
 Kongsikan Kufi Art Promotion Poster yang cantik berwarna-warni ini.
 Tag 2 orang rakan blog yang lain untuk join GA ini :
  1. ChikebumBuzz
  2. Cikgu ♥
 DAN....tinggalkan link entri ini pada ruangan komen blog CREATIVE BY TWO 



Kepada yang nak tahu lebih lanjut & nak tengok sendiri hadiah yang disediakan...sila la berkunjung ke blog CREATIVE BY TWO ini sendiri. 
Selamat Mencuba kepada kawan-kawan & Selamat Maju Jaya buat CREATIVE BY TWO.


2 komen panas:

Diana said...

Good Luck Bib!

Akak suke je masuk..tapi menang nyer idok la... =)

Suke-suke je..

=)

Cik Bib said...

@Kak Diana : aha...saya pun. support kawan2 blogger lain. Good Luck utk akak juga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...