13.12.12

Perihal | Vandalisme

Assalamualaikum w.b.t...........


tau tak hari ni aku nampak kesan kegiatan vandalism dalam lif.
kebelakangan ni, lif kami selalu rosak. eh..bukan selalu. tapi hari².
disebabkan oficce tingkat 6. kegunaan lif amatlah penting di situ.
dan aku tak paham kenapa orang gagah di tingkat 1 suka naik lif.
naik je la tangga. ketiak tak sempat basah kot takat 1tingkat. cissssss !
#eh..maaf la. emo sebab lif asik rosak di tingkat 1. 

sebenarnya tadi aku nak sembang pasal vandalism. tapi da merapu ke lain.
ok sambung. dalam lif tadi. ada ke ntahsapa wat vandalism bg soalan tajuk lagu.

Vandalismnya berbunyi begini..
Who are you ?
Alam Barzakh
Bazooka Penaka
Bujang Senang
Hukum Karma
Naga Keramat
Opera Hidup
#dan beberapa lagi aku da lupa. panjang benar list dia bagi.

dan jawapannya adalah Awie Wings. tapi aku konpius dgn soklan dia bagi tu.
dia tanya "who are you ?:. tapi dia bagi nama² lagu Wings..
aku syak dia nak tulis "who are the singer for this songs". KAHKAH! 
tapi disebabkan aku tidak sukakan vandalism. aku jawab menggunakan mulut ja. 
kalau ikutkan hati nak je aku reply kat bawah tu guna pen merah ke liquid. HAHA..

so, esok tulat dan seterusnya ntah soklan ape lagi la divandalisme kan.
macam-macam hal ler. kemaen pelik-pelik orang zaman skrg ni, hikssss..


psssssstttt : soalan aku simple je. aku cantik ke jelita ? huhuhu...


2 komen panas:

Chikebum Buzz said...

awak cantek ke jelita ? ok ..saye jawab dengan menyediakan 1 tempat kosong yang baru ... sebab saye speechless ... hahahha ..

Cik Bib said...

@Chikebum Buzz : pun boleh....silakan. mana tempat kosongnya? saya nk isi ni. huhuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...