5.12.12

Malware | NuffnangX

Assalamualaikum w.b.t....................

ehem ehem...sedang aku busy, busy dan busy lagi. 
tetiber plak peminat kata blog aku takleh buka. [ M.A.L.W.A.R.E ] katanya.
walopun takde ape ponggggg. tapi siapa tak sayang blog oittt. ewah!
sebab aku tak dan nak layankan keadaan Blog & Malware tersebut. 
aku abaikan kejap dan aku rasa nanti la aku fikirkan macam mana. 


TIBA-TIBA......
aku rasa da free & nak tengok keadaan blog. #pasai pe jadi lagu neh?
suda terang lagi bersuluh dia tulis menda jadah ni datang dari NuffnangX. 
boleh je aku tanya peminat. mana dia tau malware ni datang dari NuffnangX?
KAHKAH. sengal sungguh la haih...sebab boleh aku tak baca pon. tengok² ayam ja. 
aku ghasak tengok muka pencurik yang siap bawa beg guni tu. #adekepatot?

PENYELESAIAN : da remove da Nuffnang X. tak lama pastu, baru Nuffnang email suruh remove Nuffnang X. neway, da setel da. korang leh la lawat seperti biasa sambil makan cekodok.


pssstttttt : sila jangan tiru perangai seperti di atas ketika menjawab kertas soalan peperiksaan. nescaya anda akan GAGAL tanpa was-was.

8 komen panas:

missSenget said...

untunglah ada peminat.. hahaha..

Cik Bib said...

untungla kalau aku yang letak sendiri nama orang tu sbg peminat. wakakaka...

Chikebum Buzz said...

hoh ???? ..... dengs ! #pengsan .. yer saye peminat awak ...awak minat saye tak ? .. haha ..#APTB

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : wakakaka....minat sgt.otograph plisss.

Wenwink Kidu.Duki said...

patut senyap ada peminat... yelah kawan pun dah lupe hihi

Cik Bib said...

@Wenwink Kidu.Duki : HAHA...uik wen. tu peminat akak yang ada-adakan. padahal bukan peminat pon. penyampah...HAKHAKHAK!

Kenari Putih said...

Yeye.. Blog kita kita mest sayang... Blogku begitu berharga... Bukan senang nak famouskan blog n nak bina network, kita perlu usaha.. Usaha yg manis, build up kawan2 baru... Hihi

Cik Bib said...

@Kenari Putih : HAHAHA...tu ah. saja2 je bina blog ni. suka-suka gitu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...