12.12.12

12 | 12 | 12

Assalamualaikum w.b.t..............


semua orang pun cakap perihal tarikh hari ni.
client aku pun nak tarikh hari ni untuk Go-Live sistem mereka.
kata client kami. "nice auspicious date."
tak kurang yang snap, print screen tarikh & masa dari HP, laptop dll.
#walopun ada yang kata esok pon boleh setting kat HP & laptop tarikh ni gak.
tapi kepuasan dalam melakukan sesuatu perkara tu penting okeh.
berbagai-bagai la. semuanya pasal tarikh hari ni. 
tapi takpe je. janji korang bahgio & tak kacau orang lain.
#walaupun kadang ada la mengundang ke"annoying"an.


sebelum ni pon aku rasa ada up entri ttg tarikh cenggini. 
masa tahun 2010 ----> entri 10-10-10 . #flashback
tapi tak kisahla, samada hari ni 12-12-12 ke tak pon kan.

Moga hari kita pada hari ini secantik dan seindah angka tarikh ini juga.
Sama-sama kita manfaatkan hari ni dengan melihat banyak kepada positif daripada negatif , banyak buat kebaikan (pahala) daripada kejahatan (dosa) .


psssstttt : apsal aku nampak tarikh hari ni 12-12-2012 ? bukan 12-12-1212 ? hiksss...

6 komen panas:

missSenget said...

aku lagi suka 20-12-2012..

Cik Bib said...

@missSenget : ahaksss...aku suka tarikh gaji masuk weh...hiks!

Chikebum Buzz said...

saye plak suke tarikh hari jadi sultan selangor ..sebab selangor cuti , kL tak cuti .. macam semalam ..

#memamgmintakpenampa #tetibe #gelimat #APTB

pssstt : kalau nak suke tarikh gaji xleh ..sebab x tau gaji sebenarnyer masuk bape hb tiap2 bulan ...ahaha .. =D

Cik Bib said...

@Chikebum Buzz : HAHA..yela. untungla orang tu dpt g shopping² kt ikea & times square sampai bengkak bengkok kaki pon boleh....

#walhal menda² tu saya buat time kerja pon boleh kot. KAHKAH!

gaji besar mmg tak menentu tarikh masuk gaji tsebut. KAHKAHKAH #kepslok.

Wenwink Kidu.Duki said...

aku x ingat pun tarikh ni semalam sampai la aku buka fb tadi. nampak pelagai status hehe

Cik Bib said...

@wen wink : aha..tu la.sejak ngam2 mlm td kot da byk status kt fb sakan.hikssss.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...