6.11.12

so | sweet

Assalamualaikum w.b.t.............


Hai...sehat ke? hari ni nak share sumting yang bagi aku sangat la sweet. 
APEKAH........................... ?




















































 UNTUK ATAM KU 
sampul+surat+love
siap ada lukis gambar dia+aku...AHAKSS!

so sweet kan anak buah aku ni? 
tak padan yang kecik. ini aku rasa esok dia bercinta. 
surat cinta dia entah la panjang mana..certengok sampulnya.
sebab korang leh imagine betapa kreatif & inovatifnya dia. 
nampak tak bentuk ada tulis "I love atam ku" ....dia siap gunting bentuk tu. 

siap ada sampul tu tak tahan. kaler ungu kemaen. 
lipat pun nak ada unsur-unsur macam sampul surat. 
terharu okeh baca surat dia ni....walopun ayat dia tunggang terbalek.
"sebab atam baik. kalau ibu tak ada atam jaga kakak baik baik. penting juga itu".hehe.......

tak cukup lagi tu....dia siap bagi kat org lain sbg POSMEN.
KAHKAH...tergelak aku dibuatnya. kalau ler boipren aku cenggini kan syiok. 
ala-ala so sweet muwit romatinkussss sangat tau. 


psssssssttt : budak ni la yang aku citer kat ENTRI SINI. ade je menda dia buat buat aku nak tergelak.

4 komen panas:

damha said...

wahhh zafirah ni mmg sweet le....reka sampul surat utusan khas utk atam tu...atam mmg baik taw...dan baik hati..manes pun ada....zafirah pun ada lukis pic atam yg bertocang...
ini bikin atam terharu mcm uncle damha wat puisi utk kk atam tu...romantikusss gitu....nanti bila ceq besaq uncle ajaq taw cara2 nk wat ayat2 jiwang...he3333

Cik Bib said...

damha : wakakakaka....oit3x. kamo bukan tulis puisi romantikus. tp merepekus. hu3x...

Chikebum Buzz said...

okie..nanti akak bagi surat merah ..SURAT AMARAN sebab selalu datang lewat ... maksud akak, surat tu akak punye ..akak pas kt ko ..siap buat bentuk kapal layar lagi ...mahu? ..haha

Cik Bib said...

@Chikebum Buzz : HAHA...amboi. tu bukan bagi kat saya ler. tu bagi kat macik tut....ahaha.

nanti akk wat bentuk kipas. senang nak kipas dia. wakakaka....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...