23.11.12

Nurul Izza ♥ Amir

Assalamualaikum w.b.t...............


Hi...sehat ? da lama tak update Blog. lama ke ? #macamadaorangkesah.
hari ni aku nak share aktiviti sepanjang kami ke K.E.D.A.H. 
woh3x...da lama tak mai kedah. #dan2 nak tukar dialek.chait...
perjalanan yang makkkkkaaaiihhh...sangat la lama. 5jam tu. sedih!
kami gerak pukol5ptg-pukol10 baru sampai. punya la jauh berbatu-batu. 

Nurul Izza Amir

Rindu nak sakat isteri orang nih. cepat masuk opis yok! hikss..



semuanya indah-indah belaka. daripada pengantin yg gojes, Guest Book, Pelamin, Bilik Pengantin, Khemah Arab, Kek&CupCakes, Door Gift dan juga "kawan-kawan pengantin". AHAKSS!


semua ni buat aku rasa macam alah...nak jadi pengantin gakzzz. Gedik bukan ? tapi siapa yang takmo kawen. tapi Kita Hanya Merancang, Tuhan Menentukan Segalanya. kot la jodoh aku tahun depan. aku nak tema...eceh hamek kau. tema da aku nak citer kat sini. sila cerita pasal calon dulu, kemudian tema. HAHA..!

kat Kedah kami menginap kat Persona Motel. BERSIH & KEMAS cuma nak iron baju kat luar. tak pasal ja ktrg iron baju kurung nak g kenduri kawen esoknya kat luar bilik sambil orang lalu lalang kat situ. tapi tempat tu ok la. tak crowded. DAN tak pulak menyeramkan. Recommendation! #apsal ayat aku skema auuuuccchhh...


so, marila berkongsi kebahgiaan pasangan Nurul IzzaAmir dengan gambar yang penuh warna-warni ini. 

kek pengantin. cantik sehingga tidak sanggup dipotong. haish !
Cup Cakes pon comel kemaen...tak sempat aku rembat seketol dua.
sukar untuk mendapatkan gambar kami ber"EMPAT"
posing siket dalam bilik pengantin time pengantin busy
orang pertama rasmikan merenjis pengantin. #kemaenlagik!
Dari kiri : IDA, NIDA, JIJA dan LISA SURIHANI....wakakakaka. 
tukang semak gambar & tukang amek gambar bergabung! hakhak! 

Kepada Semua Pasangan Yang Baru & Bakal Mendirikan Rumahtangga. Selamat Pengantin Baru. 
# Semoga Ikatan Yang Terjalin Akan Menjadikan Kehidupan Anda Lebih Bermakna dan Lengkap dalam usaha untuk menyempurnakan setiap kekurangan yang ada pada diri masing-masing. InshaAllah #


pssssssssssstttttttt : banyak undangan kenduri kawen. maaf pada mana-mana majlis yang tak sempat aku pergi. semoga berbahgia hendaknya. untill Jannah. Amin..

2 komen panas:

yus zana said...

tahniah kpd izza n suami....kamu cikbib....rasanya...kompang da semakin sayup2 kedengaran bunyinya.....bau nasi minyak dan rendang itam cik sekrah pun sudah menusuk ke idung ku...hahahahahahahah

Cik Bib said...

@yus zana (kaklong) : HAHAHA...kaklong jangan nak macam-macam. saya wat kat marriot hotel la. kui3x....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...