8.10.12

Mari | LIKE | LIKE

Assalamualaikum w.b.t...............


ehem...ehem...hari ni entri aku berbaur PROMOTE siket. 
aku harap korang tak kesah. kalau korang kesah gak.
ape bleh buat. maafkan la kawanmu ini. ewah..ewah..ewah!
mana boleh...korang tak boleh kesah. korang mesti tak kesah.

citernya...adek aku ada join 1 contest Pre & Post Wedding Photography.
organized by U.S.M.A.N    A.W.A.N.G. korang bleh klik & tengok website beliau.
gambar-gambar yg beliau ambil 'cantek-menarik-tertarik-kaumemang-dbomb!'
sebab tu la harap ada la rezeki untuk dapat peluang terbaik ni. 


Kalau sudi Hulurkan Tangan Ringankan Beban.
kawan-kawan boleh LIKE dengan hanya klik kat bawah sini ya. 
Terima Kasih kawan-kawan.




psssttttt : nanti kawen aku. korang like lak contest aku tau. hadiah contest tu mungkin deme sponsor kek 18 tingkat bentuk KLCC...#oh..kemaen tinggi lagi tau.

2 komen panas:

damha said...

saya mmg kesah apa yg bib kesahkan tu tapi pengesahan ttg like telah saya kesahkan pada minggu yg lalu....oleh itu saya mengesahkan yg saya telah like apa yg bib kesahkan itu..sekian terima kesah....he3333

Cik Bib said...

@damha : hamboi...sampai terima kasih pon jadi terima kesah eh?bebetol kamo tak kesah ni nampaknya.hekhek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...