30.10.12

Hi | Port | Dickson

Assalamualaikum w.b.t..............


Alhamdulillah kita berpeluang menyambut Aidiladha untuk tahun ini.


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KAWAN². SEMOGA SETIAP PENGORBANAN KITA DIBERKATI ALLAH S.W.T"

Raya Aidiladha macam biasa, kami sambut di Gombak ni ja pun.  
rasa macam oh bestnya tapayah nak redah jem berlumba² nak sampai kg. 
#menyedapkan hati sebab tak balik kampong pon. 
stay kat sini je da leh rasa suasana hari raya kat kampung. hiksss..

tapi tu la. hari raya Aidiladha kan Jumaat. 
so, sebab hari sabtu n ahad tu kami da free. maka, pegila bercuti jap!
hikss...kali ni ke Port Dickson. Glory Beach Resort
woh3x...tapik rasa agak macam tak syiok pasal aku bajet hari raya. 
orang da abes semua balek kampong kan. tau2 kampong deme kat Port Dickson.
SEDIH...!!!! punya la ramai manusia kat Port Dickson. macam semut. 



Malam tu kami pegi dinner kt Restoran Mutiara. kedai lain semuanya penuh. 
order 10 hidangan makan masa 1 jam setengah. order 20 hidangan..? 
korang kira la sendiri. Fed-up menunggu kami blah dan pegi McD je.
sekali drive thru berator macam nak bayar tol balek Kampong. layankan aje.
APA LA NASIB...pegi time semua orang cuti. cenggini ler gamaknya. PADAT !

otw balek tu. kami sambung perjalanan ke Nilai 3. 
DAN...pergi Nilai 3 tak semestinya beli barang kawen ya kawan². harap makom..
boleh jadi macam aku pegi sana. beli barang utk Majlis Berkhatan anak sedara ni di samping belikan karpet untuk emak. kemaen suka lagi emak i...hikss!


pssssssstttttttt : da lama tak pergi Port Dickson. biasa duk uma ja lipat kain. muahahaha....

2 komen panas:

damha said...

slm aidil adha...wahhh cuti2 msia nampak....meriahnye gi jln2 dgn keluarga...iye la asyik dok umah je lipat kain tentu boring kan...nk juga cuci2 mata...he3333
yg disebelah bib tu chef ka....championship masterchef tahun 1999 ka....(ada tulis kat baju tu)

Cik Bib said...

@damha : ada-ada je la kamo tu damha uik. hikss....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...