10.10.12

(GA) | by | ftnjwa.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.........

da lama tak join GA akibat kekangan waktu. #perggh.kemaen tau kekangan. tapi kali ni aku join. YEAYYY! so, korang nak join. klik kat banner & link kat bawah nun tau. JOM JOIN...!




GA yang dianjurkan oleh ftnjwa.blogspot.comSyarat-syaratnya mudah ja.


1) FOLLOW blog beliau :) [ ftnjwa.blogspot.com ]

2) LIKE [ fan page ] ni dan [ Online Shop ] beliau.
3) Buat satu post mengenai GA ni dan sertakan banner kat atas tu.
4) Tag 2 orang rakan, lebih lagi bagus : 3
5) Post-kan link entry tersebut kat ruangan komen.
6) DONE :)


Hadiah-hadiah

1) WJ8132 Color Stripe Jacket Yellow 
NOTE : sebab aku minat jacket ni. aku harap aku ada dlm senarai 3orang ni.ahakss!
 hadiah ni kan FYi, di-triple-kan! So, akan ada 3 orang yang akan dapat jacket ni. YEAY!!! :D


2) WD2389 Korea Fashion Maxi Dress Yellow


3) RM 30 - Cash or Top Up
4) RM 20 - Cash or Top Up
5) RM 10 - Cash or Top Up

-----------------------------------------------

kata beliau, "Akan ada penambahan hadiah uolllzzz"
kata beliau lagi, "Jika penyertaan kurang 100 orang, maka GA ni otomatik CANCEL."

Deadline : 20 Oktober 2012


sempena GA ni, aku nak tag :
Kak Diana
misSenget
Cikgu Tie

Selamat Mencuba korang semua.  :)

2 komen panas:

damha said...

fuyoooo saya dpt bayangkan betapa anggun n bergayanya cik bib jika dpt menggayakan korea fesyen maxi dress yellow tu....moga berjaya ye bib...he3333

Cik Bib said...

@damha : kamo jgn macam2. haish....

saya nak jacket tu ler damha uik..HAHA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...