9.8.12

Nur | Qaseh | Qistina

Assalamualaikum w.b.t...............

koranggggg....semalam, 08082012 aku dapat anak buah baru. yang ke-16. tahniah  KAKLILAH & ABANG RIZAL. Mikhail & Zulaikha da dapat adik perempuan baru. wah...rasa cam excited lebih padahal yang dah ke-16 pun kan. tapi tiap-tiap kali dapat anak buah baru. rasa macam tu la first time aku dapat anak buah. ahakss!

nama Nur Qaseh Qistina ni belum confirm pun lagi utk nama bayi comel ni. tapi aku da pandai-pandai letak nama dia macam tu. ahai...itu bagi la kat makayah dia pilih mana nama yang maknanya baik & dorang suka. heh...

aku telah menjadi orang pertama tengok bayi ni lepas makayah dia. so, harusla aku amek gambar dia utk tunjuk kat adik beradik yang lain & nenek ngan atuk dia. ada la sessi kacau mengacau baby yg tgh syok tidor. TADAAAAAAAAAAAAAAAAA.....








tengok gambar bayi ni. atau mana-mana bayi buat aku terfikir. macam mana orang boleh buang bayi kat luar sana? #sangat comel kot. tak sampai hati langsung rasanya#

OH GELAPNYA ATAM. adeh!

pssssssttttt : aha...ada lettew nak tanya anak aku bila lagi kan? tiapkali entri aku pasal anak buah. mesti nak tanya anak aku bila? ekceli..aku ada "anak tekak" ngan "anak mata". korang hado?

4 komen panas:

missSenget said...

tak sabar nk tngk anak ko bib..

eh..

Cik Bib said...

@missSenget : HAHAHA...kuajaq! anak aku kembar nanti Nget. ahaha..

doakan aku bertemu jodoh minggu depan Nget.

yus zana said...

x sabar juga nak menanti anak drmu.....selain dr anak matamu yg cekelat itu

Cik Bib said...

@yus zana : anak sy kembar kak long. hehe...belom berjodoh. nak buat acane. doakan la saya yer...

doa kkak sulong insyaAllah termakbul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...