29.8.12

Merajuk | Dipujuk

Assalamualaikum w.b.t..................


hai...sihat ke kamo-kamo-dan-kamo ? hari ni aku nak share gambar sedih-pilu di bulan Syawal. sejak dua menjak bebudak ni berkongsi kasih dengan adek baru dorang yang juga bernama Kasih. dorang rasa kasih sayang dorang pun telah berkurangan. walhal takde pun. so, masing-masing menunjukkan bakat KENAKALAN yang amat sangat. 

Jadi, dengan kekuasaan aku sbg ATAM, maka...kenalah marah & rotan kalau degil sangat. kalau degil biasa-biasa ja. aku kira cincai ja. tapi kalau da terlebih. aku cincaikan jugak. HIKHIK!

alahai sedihnya Zulaikha. tapi mak dia bg permission MARAH !
HAHAHAHA....VOKAL BUKAN SEKADAR RUPA. hiksss !
sedih tengok muka Mikhail. tapi masih tergamak amik gambar.
nakal sebab main permainan dengan cara berbahaya. 
adegan PUJUK-MEMUJUK. si adek pujuk si abang. 

kepada makayah korang, maafkan la adekmu ini sebab marah & rotan dorang. korang yang suruh kan? sebab tak boleh handle katanya. HAHA...alah, marah kejap je. lepas tuh pujuk balek. ajak main game la. ajak tengok Ultraman la. dorang CHILL la balek. 



psssssttttttttt : bestnya jadi bebudak kan. takyah pikir apa-apa. main-main ja. paling tak best pun part kena ROTAN je. ahahaha..

8 komen panas:

damha said...

budak2 tetap budak2...apa yg di larang itulah yg hendak dilakukan....kekadang kenakalan mereka melebihi drp had yg dibenarkan......ketegasan ATAM dlm hal ni amatlah diperlukan bg mengawal keadaan drp terjadi perkara yg lebih buruk lg....tapi saya taw hati ATAM amat lembut selembut sutera kan kan kan...he333

Cik Bib said...

@damha : KUIKUI.....selembut sutera? kekekeke...

Diana said...

ATAM ibarat lilin membakar diri...errrkkk.... :-p

SELAMAT HARI RAYA dik...

Cik Bib said...

@kak Diana : hiksss...atam lilin yang membakar diri sampai jadi hitam eh kak? HAHAHA..

selamat hari raya kak..datang beraya uma tau nanti kak!

cjwjaja@yahoo.com said...

atam dia kn mmg atam a.k.a warden asrama a.k.a warden penjara..huhu..anyway jasamu dikenang...haha..

Cik Bib said...

@kak lah : ehem...cukup bulan kira. takyah nak kenang sangat la. kekekee..

Chikebum Buzz said...

hhehe. .comel ..majuk nyorok bawah meja ..nak wat gak lah .. =P agak2 ada ke tidak org nak pujuk ntah ..

Cik Bib said...

@Chikebum Buzz : kak...boleh je akak nyorok comel bawah meja.

tapi agak2nya muat ke nak nyorok bawah meja tu? KAHKAH....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...