9.8.12

Famous | Amos

Assalamualaikum w.b.t..........


ehem..ehem..semalam kan. aku kan. kan. kan. kan. ada buat biskut kan. kan. kan. nama kemaen lagi nak sedap kan. kan. kan. FAMOS AMOS katanya. rasanya..korang rasa la nanti. korang komen la eh. macam mana nak rasa? korang kena la datang raya uma aku. itupun kalau ada lagi. #kuajaq..tak ikhlas#

dulang pembakar ni besar pinggan. fed up lak aku nak bakar siket²  .
rupa tak seindah khabar & nama Famos Amos. wakakaka.....
tak gheti la aku nak hias2 kemaen. so, what u see. that what u get. 

kalau nak try buat. certengok resipi kat sini..selamat mencuba!

aku rasa kena letak coklat lagi 4 kilogram. baru la nampak coklat dia. ahaha...aku tak pasti la sama rasa ngan FA. tapi bau ala-ala FA tu ada la. kehkeh...apa-apa pun, 1st time aku try. so, jangan mengharap dilises sehingga menjilat kuku kaki. tapi aku rasa not bad la. muahaha..
** FA = Famous Amos


psssttttttt : buat biskut tanpa oven yang besar adalah sangat kesian. birthday aku bulan depan. sapa nak bagi hadiah. sila la bagi oven besar. kehkeh!

6 komen panas:

missSenget said...

not bad..nampak sedap..!

damha said...

satu lg hasil seni halus mulus ciptaan cik bib iaitu x lain x bukan iaitu kuih FAMOS AMOS aka FA(bukan piala FA ya puan2)...sekali pandang saja saya telah pun tahu rasanya iaitu perasa coklat berkacang...sungguh cedap rasanya taw...bila dianalis dgn seadil2nya didapati rekabentuknya tidak ada di jual dlm pasaran...oleh itu ia sangat unik n kreatif.....sebelom kehabisan kalau nk order bolehlah mulai saat ini sebelom anda berasa hampa utk merasai kenikmatannya...
di cini juga saya mengambil kesempatan utk mengucapkan slmt ari jadi pada bib pada bulan depan....he3333

muCux said...

bib aku buat gak tp FA yg kale cerah
manis dia kemain. .rasa ok lah cuma x ranggup pesal tah. kau ada tips dak?

Cik Bib said...

@muCux : erkkk...ko minta tips kat aku apsal tak rangup?

kawan aku ajar. letak tepung red rose kalau nak rangup. aku pnya jadik weh.

damha said...

ko bila lg bib...he333
tomeynyer anak buah yg ke 16 tu...
ko maen panas ka atam sampai jadi gelap mcm tu....he3333

damha said...

opsss tersilap send entry...yg diatas tu utk entry NUR QASEH QISTINA taw....he333 maafkan saya diatas kesilapan yg tidak disengajakan itu...dan sempena hari raya yg mulia ini dikesempatan ini juga saya dgn rendah hati ingin memohon jari sepuloh memohon maaf zahir n batin kpd bib seandainya ada kesalahan saya selama ini samada disedari ataupun tidak....sesungguhnya apa yg baik itu dtg drp Allah dan yg x baik itu adalah dtg drp kesilapan diri saya sendiri....sekian.raya dtglah umah...he3333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...