17.8.12

#DigiBukaPuasa

Assalamualaikum w.b.t..............


selasa lepas kan. aku berbuka puasa ngan DIGI. oh..terasa ohsem ! ntah macam mana tetiber rasa mengada time tu tweet-mentweet #DigiBukaPuasa. then, staff Nuffnang kol cakap aku menang & leh dtg utk join event tu. then, aku ada tweet mcm kat bawah ni. skali esoknya lg skali dia kol cakap bleh bawa kawan. sbb dia nampak aku nyer tweet kemaen "sebatang kara". KAHKAH!


then, pergilah dengan pengalaman baru. sampai-sampai je aku rasa macam erkk...segan+blurrr abes. tapi tetiber datang Si Traveler Comel tegur kami. mmg comel sgt orgnya sambil peramah btegur sapa. kalau tak...kami terasa asing sungguh. eceh! aku rasa beliau mesti da biasa attend event  #DigiBukaPuasa  ni. sebab semua org Nuffnang & Digi macam akak ngan abg dia je. heh! Hi Rayyan Harries...!

Then, datang plak owner blog Maha Mahu join duduk ngan kami.tetiber je aku cakap teringat lagu Faizal Tahir, Maha Karya Cinta... #tetiber sangat tau#. beliau pun blogger yang tegar. semua URL blog deme ni ada "[dot].com"....femes tau. 

kat belakang tu antara rakan blogger yg datang. dorang semua sporting abes. tapi aku segan sangat nak sapa dorang. aku sapa dalam blog je la nnti. minta maaf ya kepada semua blogger yg ohsem. kami bebetol sogan aihhhhh!

nisbah bil org : kuantiti gelas = 1 : 4. HAHA....
lepas da selamat berbuka puasa. ada briefing mengenai DIGI SMARTPLAN. bagus plan yang Digi tawarkan ni. korang semua patut cuba! kami semua dapat SimCard Baru Digi. Jimat ! 

Digi Smart Plan. layari laman web Digi Malaysia.
hah...nampak tak? kan dah kata "Berbuka Puasa Dengan Digi"

Tempat : Cafe Marmalade, Bangsar Village II.
Tema : Olimpik sepatutnya #aku boleh pakai tema Hari Raya#
Ucapan buat Digi & Nuffnang : "Terima Kasih Daun Keladi, Next Time Invitelah Lagi." 
makanan utk berbuka puasa kami memang terbaik dari daporrrrrr. gemok aku sampai hari ni. eceh...#walhal memang gemok sejak dulu. ahakss!#



pssssssttt : tak sempat join games sebab kena balek. kejor bas nak balek kampongggggg! maaf ya semua. korang semua memang sangat besttttttttt!

3 komen panas:

damha said...

fuhhh nasib baik lg saya x dpt jemputan drp nuffnang kerna kerap memberi komen dlm blog bib ni....he3333

Cik Bib said...

@damha : kamo bukan dapat jempotan dr nuffnang. tp daripada sy. sbb stiap entri sy, kamo komen. kekekeke...

rayyan haries Aaron Davis said...

Baru perasan ni.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...