6.6.12

hampeh | & | hampa

Assalamualaikum w.b.t...........


apekah perasaan anda kalau cuti sekolah. rumah ada bebudak yang mana korang kena berebut channel Astro Ceria & channel lain.

dan apekah perasaan anda bila bebudak ni da tidor atau da balik rumah deme. tapik remote Astro da dorang rosakkan. time tu plak channel TV ada butang merah yang menyebabkan tak boleh tekan butang ape2 utk tukar channel secara manual. 

perasaan : sangat hampeh!


-------------------------------------------------------------

apekah perasaan korang kena create video tapi laptop korang asik hang. dah la hang lepas tu hang lagi. dah restart...lepas tu hang lg. lepas tu aku bukan restart. aku Shut Down terus. 


beza Shut Down dgn Restart korang tahu ? 
kalau Shut Down tutup terus. Restart tutup buka balik


perasaan : pun sangat hampa...

------------------------------------------------------------- 

pssssssstttttttt : ekceli semua ni menguji kesabaran aku. sabar tu kan separuh daripada iman. 

6 komen panas:

Diana said...

Betul Cik Bib, sabar itu separuh daripada iman... jangan hampa, hampess dan lain-lain yang seangkatan dengan nyer... :-)

missSenget said...

sbb diorg tau ko sabar lebiiiiihhh punya..!!


kah3..

Anonymous said...

damha...
wahh meriah sungguh suasananya kat umah bib bila tiba musim cuti sekolah..mcm2 ragam bebudak tu membuat aktiviti yg kekadang boleh menguji tahap kesabaran bib yg sememangnya seorang yg cukup sabar...sabar ye bib spt kata diana tu...jgn hampa,hamper dll yg seangkatan dgnnyer....:-)he3333

Cik Bib said...

@kak diana : aha...tu la. da abes sabar da la tuh. kalau tak...rasa nak cepuk2 ja.

Cik Bib said...

@missSenget : aha...sabar lebeyyyyyy punya. naek hangen pon lebeyyyyyyyyyyy punya. ahakss!

Cik Bib said...

@damha : sangat meriah sampai bleh jadi nak marah. ahahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...