12.6.12

Get | Well | RARA

Assalamualaikum w.b.t................


bebaru ni g melawat kawan yang sangat berdarah manis. bukan kencing manis ya..aku syak dia & laki dia sedang berdarah manis teramat manis. sebabnya.....


  1. bebaru ni dia eksiden. kat highway duke sana. dari rumah nak ke tempat kerja. ada minyak kat jalan menyebabkan mereka jatuh dari motor sebelum balas corner...#husband dia yang citer ni, aku summary kan je# da jatuh tu. pergi klinik check semua. dapat cuti 2 hari berehat. ok la kan.
  1. baleknya tu...yang husbandnya tadi pun luka-luka pasal jatuh motor tu tak abes lagi. jari kena bilah kipas pulak. dah kena jahit jarinya pulak...erkkk takmo bayangkan. seriau!
  1. ok...da lepas tu. kawan aku sorang ni rasa sumting wrong kat kaki dia. pasal sakit tak hilang-hilang. then, katanya takboleh lurus. pergi hospital...kena tahan wad. pastu, kena operate pulak. kesian RARA...
** kalau ada sesapa nak pertikaikan numbered listaku tu da kenapa 1 je? sebab aku taknak nampak banyak. so, bia je la satu daripada atas tu. kuikui...

SEMOGA CEPAT SEMBUH NORA. SABAR YA DENGAN DUGAAN YANG DATANG. HATI-HATI TAU. DOAKAN AKU JUGA. AKU LALU HIGHWAY DUKE HARI-HARI OKEH..!

boleh je ajak aku yg ayu ni rempit naek menda alah ni. choiii!

pssssssstttttttt : semoga cepat sembuh ye RARA. jangan buat hal masa kenduri kawen aku. nanti aku ungkit kisah silam kita...muahahahahaha.

6 komen panas:

nora.alam.akmal said...

oit2... hahaha..manis kn kami..hehehe..aku pon xsempat update ler blog..haha..glem aku jp ko post nih.

Cik Bib said...

@rara : aha...manis laen macam ko ni. laenkali jadi cam aku. manis-manis buah je. muahahaha...

cepat sembuh ya ra..

damha said...

saya juga tidak ketinggalan utk mengucapkan semoga suami n RARA atau NORA atau lebih tepat lg nora.alam.akmal agar cepat sembuh drp luka2 tu....
utk bib pula dgn ucapan semanis kurma utk bib....he3333

Cik Bib said...

@damha : so sweet komen kamo damha. mesti nora.alam.akmal suka...kehkehkeh!

manisnya kurma itu..hahhhhhhh...semput. kuikui.

nora.alam.akmal said...

aku cm br perasan gtu ade komen en Damha nihh..ngeeee....

bibooo...x lame lgik ko pn da darah manis gtuu...

kepada en damha : terima kasihhh ye... ngeeee.....

Cik Bib said...

rara...tu la pasal. so sweet damha. peminat tegar aku tu. kahkah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...