27.6.12

dilema | apply | cuti

Assalamualaikum w.b.t...............




dilema. dilema. dilema nak apply cuti. 

tapi...saat aku up entri ni. aku da email permohonan aku. 
tapi belum dapat feedback lagi. takot woh!
tapi aku nak cuti je. bukan nak curi ke ape. #eh..apa kaitan?#


actually, minggu lepas aku cuti panjang gak. 
2 hari persiapan adik kawin + 1 hari MC = direct 3 hari.
kali ni aku nak apply 3 hari lagi. tu pasal aku takot!
da la aku baru je kerja sini. belum abes tempoh PROBOBATION. 
baru dapat task siap nama aku up jadi "project leader"
lepas tu ada hati ambil cuti sampai 3 hari. 
ah...ghasak la. aku apply je. kalau tak dapat. redha je la.
tak salah pun mencuba. email je pun. 
harap-harap cuti aku sukses! 
baru la boleh aku feeling "DEJAVU DI KINABALU"


psssstttttttt : berdebar-debar tunggu email aku berbalas. harap-harap bos aku relakan percutian aku. fuhhhh... 

4 komen panas:

Chikebum Buzz said...

elok lah ...adek dah gerak dulu ..kakak baru pikir nak cuti ke tidak .. #untunglah ..haha ..

Cik Bib said...

@Chikebum Buzz : eh....adek da gerak dulu? siapa? atun? ani? eh...tak paham la. akak cakap pasal apa ni?

HAHAHAHAHA....adek akak la ni kot. ahai!

damha said...

fuhhh ...
dejavu di kinabalu...
seindah namamu...
semanis senyummu...
terasa akan kesaljuannya...
hembusan bayu berhembus...
berkabus meronai suasana...
kedinginannya menusuk kalbu...he333

Cik Bib said...

@damha : HAHAHAHA....
dejavu di kinabalu la sangat kan.ahahahaha....

nak cuti! nak cuti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...