22.5.12

7days | Fitness | First

Assalamualaikum w.b.t.................


ehem...bebaru ni kan. aku telah menghasut kawan-kawan opis baru aku untuk menjoinkan diri dalam aktiviti merepek. Free 7-Days Trial Fitness First !


semangat sungguh kitorang (aku-izza-ida) berhasrat nak menjoinkan diri selama 7 hari secara FREE. ahaks! amatlah terkejot tengok ramai manusia ngah bersenam. penuh la alatan gym  tu digunakan time ktrg sampai semalam. 


sambil duduk tunggu Chris (personal incharge ktrg). ada rasa macam nak balek. ada rasa macam takmo join sebab mmg ramai. aku nak gym ni. kitorang bertiga je guna time cenggini. puiiiiiiiiiiihhhhh...


so, Chris tu bawa pusing-pusing 1 tempat tu. tunjuk studio dia. port cycling. sauna & dll. baik gila Chris tu. ekceli aku malas nak join memula. tapik dek sebab dia layan kitorang "nicely". so, aku telah menjoinkan diri jua akhirnya. hukhuk ! saja buat tambah aktiviti. HEHE !




psssssssssttttt : SAUNA beb.SAUNA ! kuikui.....

2 komen panas:

damha said...

fitness first aktiviti tambahan utk bib...angkat berat ada x bib...he333

Cik Bib said...

@damha : hihihi...ada angkat berat. cuma larat ke tak larat je. hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...