17.5.12

1st Giveway | 1 Bulan di Dunia Blogger

Assalamualaikum w.b.t................


wooott.....woooottt....aku rasa dah 5 tahun aku tak maen Giveway Blog-Blog ni weh. so, hari ni demi memberi sokongan kepada seorang Blogger bernama Kak Diana. aku join..!

SYARAT-SYARAT UNTUK JOIN GIVEWAY NI.... :-

1.    Jadi follower blog ApabilaAzamBercerita

2.    Dalam setiap entry yang dibuat mestilah:
     2.1     Banner giveaway dicopy di entry korang berserta link tersebut.


klik pada gambar utk ke link GiveAway ApabilaAzamBercerita.


     2.2     Buat 1 entry kreatif yang SIMPLE berkenaan tajuk giveaway : 

tuan tanah blog ni ekceli kan..wife kepada ex-officemate aku. FYI, suami beliau pun bernama AZAM. hai abg azam..hikhik! kebetulan memang kena dgn blog beliau yg share tentang AZAM beliau untuk menjalani kehidupan seharian dengan gaya hidup yang sehat. aku tak kisah kalau tak menang pun. janji aku rasa nak support SEBULAN SUDAH BELIAU MENERAJUI DUNIA BLOG NI. best kan berblog ? tapik kalau aku menang. aku nak baju Harimau Malaya. PANGGGGGGGG! request yg bagaikan minta penampar. ahahahaha....
             
#Satu perenggan pun dah memadai katanya... mmg tak la aku nak bebel 1 perenggan je#



3.    Tag sekurang-kurangnya 3 orang blogger lain dan biarlah dorang tahu. 

P[a]n[a]D[o]L
cikgu luv
muCux

4.  Tinggalkan komen penyertaan anda di entry Giveaway "BilaAzamBercerita" tu ya. 



Tarikh mula : 11 Mei 2012 
Tarikh tutup : 25 Mei 2012
Keputusan : 31 Mei 2012


psssssstttttt : Kak Diana...nanti jangan lupa bubuh iklan Nuffnang okeh kat blog anda. mana tau dalam pada share apa-apa. leh promot iklan. Happy Blogging Kak!

8 komen panas:

Diana said...

Cik Bib...

Me kasih..me kasih..akak hargai sokongan padu anda intu... :-)

Nak baju ghimau yee...nanti akak mintak abang Azim special request untuk Bib eh...geggee..

Iklan nuffnag...? mmm..mm..mmm.. akak tak abis menuntut lagi sebenarnya..atau dalam erti kata lebih senang tak pandai..hahahha

Tunggu keputusan tau... mana tahu ada rezeki...:-)

Cik Bib said...

@Kak Diana : hihihihi...jangan abg azim sangat kak. abg azam....KEHKEH!

tu la..nnti jangan lupa AFUNDI Cik Bib ya. kuikui....

damha said...

saya dah afundi bib...10 bintang....he333

Diana said...

Errkkkk...nama suam sape yang akak sebut tuhh....??? Alahaiii... maaf encik,...kite takde skandel ngan sape-sape.. hakhakahkahkahkahakha

Nanti kite tengok Abang Azam vote cik Bib ke idak... :-p

Cik Bib said...

@damha : HAHAHAHA...AFUNDI bib hantar kat no SMS mana tu? huhuhu..

Cik Bib said...

@Kak Diana : HAHAHAHA..tu la pasal. sampai tsasul-sasul nama suami dia ya. ala...abg azam mesti tak VOTE sy. tapik takpe kak...yang penting..ENJOY! heh...

damha said...

kat Nuffnang sebab ade iklan gambar bib....he333

Cik Bib said...

@damha : HAHAHA...celah mana nya iklan Nuffnang ada gambor bib. ceh...sila klik ya nuffnang tu utk mengundi. kahkah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...