26.4.12

Skim | Rumah | Pertamaku

Assalamualaikum w.b.t..................


apsal sekarang ni perasaan nak beli rumah amat tinggi dalam diri ni ? HAHA...gaji ko macam la lapan ribu kan ? nak beli rumah bagai. dah la bukan kerja kerajaan pun. peluang nak beli rumah tu macam amat tipis ja. HEKHEK !

tapi kan ? aku ada la usha-punya-usha pasal yang  "Skim Rumah Pertamaku"  tu. macam ok ja. kalau dari aku baca...memang nampak ok. tapi bila nak merealisasikannya tu mesti agak payah kan? tapi...kat sini aku nak share kat korang pasal skim ni la. 

klik kat website dia ni ---> "Skim Rumah Pertamaku"


psssssssstttt : semangat waja kan nak beli rumah sampai rasa kalau ada peraduan menangi rumah ke ape. memang aku masuk da. senang-senang ja dapat rumah. HIKSS...

4 komen panas:

nisa said...

tengah tunggu surat dari LHDN, bayar jer first payment cukai..terus nak mohon skim pertama ni...almaklumlah..kerja sendiri je pun..kalu gov len ler...

damha said...

beli umah ni perlu utk masa depan jika ada kemampuan...boleh disewakan dulu jika xnk duduk...harga pasaran rumah sentiasa naik....slmt beli umah bib...he333

Cik Bib said...

@nisa : wah..bestnya dia. nanti da beli rumah baru habaq mai na. leh datang nengok rumah baru. hikss!

Cik Bib said...

@damha : doakan la supaya murah rezeki sy. then, leh beli rumah sebijik dua. ewah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...