29.4.12

review | THE AVENGERS

Assalamualaikum w.b.t.............


jumaat lepas aku pergi tengok movie ni. semangat waja tu nak tgok citer ni. balik kerja tu terus g KLCC layan movie ni dgn JIJA [Hulk : sbb pemarah] & ABG NIZAM [Iron Man : tapi takde 1 karakter Ironman pn kt beliau. hiksss !]. tiket da booking sesiap 2D lagi tapik aku tatau ape beza yang biasa dgn 2D. bedal aje.. so, meh aku habaq mai siket citer ni. 

hakcipta gambar ni : Y2N. credit to abg nizam. 

Cerita Epik Pengembaraan yang terdiri daripada gabungan Superhero "Ironman",  "Incredible Hulk", "Hawk Eye" , "Thor" , "Black Widow" dan "Captain America".

Apabila musuh yang tidak dijangka muncul yang mengancam keselamatan dan keselamatan global,  Nick Fury dan agensi antarabangsa membawa bersama satu pasukan superhuman untuk membentuk Avengers bagi membantu menyelamatkan Bumi dari Loki & tentera-tenteranya.

"Marvel The Avengers" ekceli cerita dari  siri komik popular "Avengers".


pssssssttt : boleh tak review dia cenggini ? ye ah...mana leh citer bebanyak. nnti tak syok ah. so, baik korang tgok kat wayang sendiri. mmg best!  Rate : 5*


6 komen panas:

damha said...

cik bib minat watak black widow ke....saya minat hawk eye...he3333

Cik Bib said...

@damha : HAHA...tak la. sy minat THOR. maho woh...hikss!

Cokeelatcadbury Gurlz said...

bib, aku pun dah tgk ari kamis..

memang bestlah.. aku rse marvell tak pernah mengecawakan peminat nya..

http://znsinfinity.blogspot.com/2012/04/promosi-promosi-sf-beauty-dan-ronasutra.html

Cik Bib said...

@Cokeelatcadbury Gurlz : tu la..best kan? mmg tak rugi la tgok!

damha said...

ooo peminat THOR....
dok pegang marton nampak mcm tuan hakim je...he333

Cik Bib said...

@damha : HAHA...certuka marton tu dgn saya? kehkeh...asik di angkat2 je la dek THOR tu. kuikuikui.... #gatal no!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...