24.4.12

Program | Latihan | 1 Malaysia

Assalamualaikum w.b.t..............

hai semua. apa khabar hari ni ? baik-baik saja ? atau sakit pening ke ?
entri ni aku nak citer la siket pasal satu PROGRAM LATIHAN 1 MALAYSIA @ KURSUS JANGKA PENDEK. menda ni aku jumpa pasal aku ekceli duk tengah cari kursus belajar menjahit. memang aku serius gila nak belajar menjahit sampai boleh jahit. bukan saja jahit baju. malah boleh jahit mulut orang yang mana kepochi tu. HIKSSS.... #nawaitu da nak menyimpang.

aku google-punya-google sekali jumpa la satu link ni. nampak macam best. aku rasa nak try la tengok menda kursus pendek yang ditawarkan ? PERGGGGGGHHH...banyak rupanya. boleh je aku baru tahu semalam . RUGI BETULLAH ! 




korang tengok la sendiri menda kursus yang ditawarkan yang korang rasa berminat nak join. macam-macam ado weh..tapik satu aku tak paham. aku dah daftar ada satu kursus ni. tapik aku tak tahu aku diterima ke tidak ? kena bawa barang-barang sendiri ke @ disediakan ? kena buat bayaran  bila ? ada caj lain selain caj yg ditawarkan tu ? had umur nak amek kursus tu acane pulak ? 
** eceh kemaen byk soalan.. terpaksa la aku kena tepon Kolej Komuniti ni gamaknya. 


psssstttt : tu je la aku nak share kali ni. laenkali kita share laen plak ek. lepas ni jangan terkejot la kalau aku pandai buat baju kebaya moden tiada belahan. AHAKSSS !

6 komen panas:

muCux said...

aku pun nk belajar jait jugak beb. . .
jom g sesama

Cik Bib said...

@muCux : jangan nak jait sangat. aku JAHIT engko kang!!

jom weh jom !

muCux said...

aku serius nie bib
aku nk blaja jait
tailor aku dah naikkan rege skg nie
bj kurung moden je rm70 belum aku nk soh dia letak lip lap lip lap lagi haisshhhhh

Cik Bib said...

@muCux : ye ker? HAHA...sama la tailor kitorang lak da takmo amek tempahan. alasan : dia tak sihat & da banyak tempahan.

labuci aku sapa nak jahit? puiiiiiiiihhhhh...

damha said...

elok sangatlah jika bib belajar menjahit kerna pada musim perayaan x menang tgn taw terima tempahan...cik bib taw x jahit baju cekak musang...cekak kucin lom ada lg...kalo ada saya pun nk tempah juga...he3333

Cik Bib said...

@damha : jangan cakap cekak musang. cekik musang pun boleh..MUAHAHHA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...