12.3.12

dating | TREX

Assalamualaikum w.b.t...........

adakah kamo-kamo-kamo mengenali TREX ?
ala...yang makan cicak tu. spesis dinosour la katakan ? HAKHAK...
ekceli dia bukan makan cicak pun. nama blog dia je yang mengerikan. 
tak caya...tengok sendiri blog address dia. hihihihihi...

FYI, Trex ni blogger yang paling pemurah ngan aku. 
dia la yang pernah bagi aku barang kiut kat entri ni.

lepas tu dia boleh bagi plak menda mahal ni. hancur pasal POSLAJU-LAJU.
dan kelmarin dia bagi lagi 2box MACARON yang sangat colourfull & PERFECT .


finally, first time jumpe setelah bertahun hanya berhubung di alam maya. kami lepak kat ice-room sejam dua..AND next week plan, BURGER BAKAR KAWKAW.  


pssssssssttttt : terimala serangkap pantun dari aku Trex, "terima kasih daun keladi. minggu depan bawa pavlova plak". murah rezki ngko Trex. eh..PAVLOVA ke PAVLOLA ek ? hihi..




4 komen panas:

yus zana said...

kenapa akak xde frenz blogger cenggini.....nak follow TREX le....

tricksrex said...

hahahaha
pantun bape kerat tu weyyy?
hahahahaha
pavlova la
pavlola tu mungkin nama orang kot
kot la kan kekekeke

ok next week bege bakar kaw kaw!

Cik Bib said...

@yus zana : kaklong...kawan saya. kawan kaklong gak. kan keychain love tu i bg u.

pastu macs tu pn kamo bedal jugak..hai la kakak ku sorg ni. hehehe...

Cik Bib said...

@tricksrex : HAHAHA...makasih trex. serangkap ja la pantun aku tu.
kan berangkap2 da jadi puisi syahdu lak kang.kekekeke...

ok weh...diz week kan?kompom2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...