8.3.12

cuti | prorate ?

Assalamualaikum w.b.t............



cuti prorate = (current month / 12) * entitlement utk cuti setahun


cuti memang best. yang tak best cuti ada pulak prorate-prorate ni. HAHA....
sebelum ni aku tak tahu pun pasal menda ni sebab HR aku terlalu usang dan lapok serta kebuk wasap sekali. #ok...takde kaitan# akibat di-incharged oleh macik. haip....tabaek tau! tapik sekali sekala takpe kan ? nanti minta maap balek salam semut bagai.HUKHUK~


psssssssssttt : so, sekarang cuti aku ada 2 hari. cukupla untuk pergi F-R-A-N-C-E balik hari. sapa nak ikut jom..!!

2 komen panas:

damha said...

masih ada ruang kosong lg ke cik bib utk rombongan ke F.R.A.N.C.E. tu....dan satu lg soalan cik bib ke yg jadi agent tourist celop tu....dan lg satu soalan cik hany ke yg jadi pemandu pelancong....dan satu soalan yg last boleh x saya jadi pembantu juruterbang...(pembantu juruterbang tentu x kena tambang...he3333)

Cik Bib said...

@damha : hiksssssssssss....semua boleh. hekhek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...