6.3.12

apekah | perasaan | anda ?

Assalamualaikum w.b.t............


entri kali ni bertajuk apekah perasaan anda ?
sesiapa nak luahkan perasaan pun boleh kat sini....


APEKAH PERASAAN ANDA.........
bila bawa kawan pergi klinik pasal gastrik lepas tu helmet kena curik ?
APEKAH PERASAAN ANDA..........
bila kena beli helmet baru immediately pasal nak balek opis takde helmet?
APEKAH PERASAAN ANDA..........
kalau ayah anda balik rumah mengadu helmet dia kena curi masa pergi klinik ?


gambar dr mr googles. helmet cani pun market ek ?!

APEKAH PERASAAN ANDA..........
bila ingat cuti ada lagi 5hari tapi sebenarnya ada 10hari lagi ?
APEKAH PERASAAN ANDA..........
bila tiket flight da beli tapi kebarangkalian utk cuti direct 3hari tak dapat ?
APEKAH PERASAAN ANDA..........
kalau kerja 3bulan under probobation ? grrrrrrrrr...SERAM!




psssssttttttt : ape-ape pun, kite kena tahu dan rasa sendiri perasaan tersebut. okeh..perasaan boleh rasa ? yer..sebab tu nama pun pe"RASA"an..hihihihi.

6 komen panas:

fiezah91 said...

apakah perasaan anda semasa menaip entri ni.heh! berapa byk apakah perasaan anda daaa

damha said...

apa yg dirasakan....
didalam jiwa dan hati...
tersentuh dan menyentuh...
itulah perasaan...
merasakan apa yg dirasa....
suka duka bahgia derita...
menyelubungi dalam diri...
perasaan x dapat dilihat...
cuma dapat merasakan kehadirannya...
kekadang tanpa kita menyedari...
ada titisan airmata yg mengalir...
membasahi di pipi...
itulah perasaan yg dirasakan...
he3333

Cik Bib said...

@fiezah91 : HAHA...pergh. betapa ghindu nya aku terhadap ngko kat blog ni. hekhek.

Cik Bib said...

@damha : perasaan itu boleh diumpama bagai makan sambal belacan.

damha said...

makan sambal belacan cicah dgn ulam...cedap ru...makin di cicah makin berselera mkn nasi...bib wat saya terliur le...he3333

zetty said...

perasan la aku tetiba...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...