17.2.12

jija | belanja | makan

Assalamualaikum w.b.t..........

siapa ada kawan belanja piza angkat tangan....yeahhhhhhhhhhh! #aku sdg angkat tgn ni#
aku ada sorang kawan. dia tak suka dibelanja aku. tapi suka belanja aku. U.N.T.U.N.G.L.A~

korang ada baca tak entri mengada-ngada aku akibat tak dapat makan piza..? sedih bukan ? so, sebelum aku ke pangkor itu hari. sempatla aku nge'date' dengan jija ni. weh, aku da lama tak naek komuter. aku tatau camana nak naik komuter. gile susah...so, aku naik dari taman wahyu kot. tau2 benti KL sentral. penuh Hindu dalam komuter. layankan aje..

jangan stress. makan apa saja.
tengok wayang citer Underworld Awakening. best gila. gila pun tak best macam ni.aku tak review citer-citer ni. MALAS! heh..dan FYI, jija ni ada sepasang kamera yang awesome yang mana aku tidak mampu utk memilikinya. jadi, aku hanya mampu bergambar ja pasal jija tak suka bergambar. 

jija ni juga tidak suka dibelanja makan. dan aku tak tahu bila aku berpeluang belanja dia makan. tapik takpe..aku da belikan dia cookies Famous Amous. suweeeettt kan aku? untung sapa dapat aku. da la sopan-lemahlembut-dan lain-lain sifat mahmudah. KIHKIHKIH..

perjalanan kitorang walaupun sekejap tapi aku rasa macam-macam menda ktrg buat. memang ada Quality Time la kat situ. sebab memasing busy bebenor ( aku tak la sgt. jija tu kemaen busy )


pssssssttttttttttt : terima kasih JIJA. semoga kita akan terus berkawan dan ko sanggup join percutian aku supaya aku ada backup camerawomen. AHAKSSS~

2 komen panas:

Anonymous said...

damha...
oooo patut le jika bib nk jln kemana2 saya lihat jija sentiasa ada mengiringi bib...rupa2 jija sbg backup camerawomen jika berlaku sebarang kecemasan yg x terduga....U.N.T.U.N.G.L.A~ lg pun bib ni mmg seorang yg berlemah lembut n sopan santun orgnya....spt kata org mempunyai sifat 'mahsenang'..he3333

Cik Bib said...

@damha : HEHE..takpe la jija kan yg teman saya. daripada jeman ke ajis ke. HUAHUA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...