24.1.12

makanan | arab | SABA

Assalamualaikum w.b.t...........


apekah perasaan anda kalau orang duk heboh cerita pasal makanan arab. tapi tak ajak anda pergi sekali ? kesian bukan ? ishk..ishk..ishk..

alang-alang menyeluk pekasam, bia sampai ke restoran makanan arab. muahaha...pada suatu hari, ececeh....kitorang 1 family pegi bawa mak & abah makan makanan Arab. orang duk bantai cakap restoran makanan Arab dekat Cyberjaya sedap bangat. tapi kitorang takde la kuasa nak pegi sampai ke sana. maka, kitorang makan dekat branch dia dekat Setiawangsa. tempat cantik . cuma sangat la crowded tiada terperi. dekat 4kali la kitorang tuka table pasal nak dpt meja duk sama satu family. Gasak la kan....


sedap la jugak makanan dia. tapik takde la sampai ko makan tak hengat orang kan. HUHU.. akibat asyik makan. sampai terlupa nak amek gambar. maka, amek gambo tisu ja. rege dia takde la mahal sangat. ok la makanan dia. berbaloi la makan sini. boleh la korang bawa family korang kat sini nanti okeh. 

ni abang ipar aku yang sempat pose dgn pinggan licin.
kalau korang rasa nak makan restoran Arab dgn keluarga. boleh la cuba kat sini. 

sebelum ni adek aku penah blanja aku makan kat restoran arab kat jalan Ampang. Ali Baba Restaurant. pun sedap. tapik mengerikan tempat tu. apesal ngerisss? RAHSIA.


psssssssstttttttt : skali skala nak gak try makanan Perancis, Itali ke Korea ke. tak dpt pegi negara tu. makan makanannya pn cukup la. kan ? hikssss~


7 komen panas:

NighBerkz’S Blogs said...

hurmm menarik... tringin nk pgi..huhu



http://nighberkz.blogspot.com

Cik Bib said...

@NighBerkz's Blogs : okeh..nnti pergi ya. bawa makayah family semua tau. harga dia okeh la berpatutan.

NighBerkz’S Blogs said...

cun... kamu balanje cantek ar..hehkehk




http://nighberkz.blogspot.com

Cik Bib said...

@Nighkberz : kamo la blanja.kamo cantek...muahaha.blanja ek...plisssss!makasih..

Anonymous said...

assalam bib...
ahlanwah sahlan ana ucapkan ke kedai arab itu utk menjamu selera....ana pun ada pergi juga kat penang tu...sedap gila masakan arab itu...he3333

Anonymous said...

damha...
ahlanwahsahlan(selamat dtg) tu drp damha tau...he3333....nk try cakap arab...hihihihi

Cik Bib said...

@damha : saya nampak he3333 tu je da tau da sapa punya komen nun.muahaha..

yer...syukran ya damha. kehkeh...arab sangat tau.kehkeh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...