4.12.11

like | moh | like

Assalamualaikum w.b.t..........


cer korang like-like-lepastu like lagi kat page contest anak buah aku ni ha. aku ingatkan kawan aku je masuk. aku sakan la like kawan aku. n baby-baby comel dalam ni suma. aleh-aleh akak aku masukkan gak anak buah aku.

neway, kalau korang duk saja tatau nak usha ape kat FB. ape kata korang g la like kat sini sekali sorang. nak berkali-kali boleh tapik akaun lain-lain la. HUHU...sesekali buat menda ni. aku rasa cam aku ngah raih undi je. wakakakakaka...ah, ghasak la kan. anggap la aku ikut tema dan politik Malaysia. #suke-suke aku je kan?#

NURLAILA ALLISYA BINTI EDY.
 
" anak buah i is taking part in the One Baby World - One "Stylo" Baby Facebook Contest and I need your votes for my "stylo" baby! "
 
  1. simple je korang, memula pegi kat One Baby World facebook page and press "LIKE"
  2. then korang pegi pulak like kat gambar anak buah i kat GAMBAR NURLAILA ALLISYA and press "LIKE"
 
#jangan lupa "LIKE" One Baby World punya facebook page juga (kalau tak, your vote will not be counted)
 
psssssttttttttt : Terima Kasih Daun Keladi. Esok-Esok Kita Makan Eskrem Keladi. Yummi...Yummi.

4 komen panas:

damha said...

saya dah like pic tomey nurlaila allisya....tapi yg muskilnya pic cun habibah xde le...he33333 *_*

Cik Bib said...

@damha : tenkiu...tahu.nampak kamo like sana.heh..aiyak!den xcun.letak gmbr cun mmg xde la kan.kehkehkeh...

Anonymous said...

damha....
lusa2 bib masak asam pedas sayur keladi...he333

Cik Bib said...

@damha : wah..boleh pulak kamo balas pantun kat sini ek. chait...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...