19.12.11

hari | lahir | jantunghatiku

Assalamualaikum w.b.t....

selamat hari jadi EMAK TERSAYANG. semoga panjang umur, diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa berbahagia dengan ABAH , 9 orang anak , 6 orang menantu , 15 orang cucu dan setiap insan tersayang di sekeliling mak.


selagi apa yang termampu, akan orang tunaikan setiap permintaan emak selagi terdaya. tapik yang pasal jodoh tu. emak carikan je la. kehkeh...nak macam cerita ADAMAYA tau mak!  HAKHAK.....gediks!




hadiah birthday mak, aku & 2orang adik lagi share belikan emak perabot. itu hari mak nak bebenor perabot tersebut. kitorang layan.....zaaaazzz! DAN..............
hadiah buat mak selalo, adalah DOA DARIPADA ANAK-ANAKMU INI SETIAP HARI. 


pssssssssttttttttt : sayang mak...tapi masak tak gheti-gheti lagi nak blaja dgn mak. kita mulakan dari tahun depan ya mak. wakakakaka.....

6 komen panas:

Wen said...

mula sekarang la bib hehe

missSenget said...

suka nk tangguh2 laa dak bib ni..


isk..



hepi besday mak... :)


bib...mak ko ada anak bujang single lagi dak..? yg tua sikit dari aku..kekeke..

damha said...

slmt hari ulangtahun kpd emak bib juga drp saya moga2 dipanjangkan umor...dimurahkan rezeki n dan ditetapkan iman dan berbahgia disamping keluarga tersayang....dan juga doa n harapan saya agar cik bib mendapat jodoh yg baik n dapat membahgiakan bib n keluarga semua...dan satu lg pesanan jgn lupa belajar masak drp mk mulai dari sekarang..jgn tunggu sampai tahun depan...masakan dari air tangan mk n dari seorang isteri ade kelebihan n keberkatannya...penuh dgn keikhlasan n kasihsayang....itulah pengikat kasih dlm berumahtangga....

Cik Bib said...

@Wen : alah...nak mula sekarang ke? takde mood la. tahun depan je la ek.kekekekeke.... :P

Cik Bib said...

@misSenget : ko sempat je nak merenyam kat sini ek. takde anak bujang da. suma bapak orang...ko nak gak ke? HAHA...

Cik Bib said...

@damha : erkkk...adoyai. hari-hari kena berleter cenggini panjang. #pengsan tau...#

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...