27.12.11

ghost | protocol



Assalamualaikum w.b.t...........

yeaaaaahhh...sabtu lepas barulah aku berkesempatan tengok cerita Mission Impossible. kekasih hati berlakon kan. mestila aku kena support. TOM CRUISE ade. ANIL KAPOOR pun ade. yang takde dalam filem tu aku je..ceh! 

masih handsome walopun da jadi artis veteran kat Hollywood sana.

ni kat bawah ni aku ada nak review-copy-pes. sebab aku malas nak citer balek. 2jam setengah kot. tapik rasa macam 2minit je citernya. pasal best woh..walopun ada aksi menipunya. tapik kte jadik terlupa dek aksi mereka yang dasat tidak terperi. 

"Blamed for the terrorist bombing of the Kremlin, IMF operative Ethan Hunt is disavowed along with the rest of the agency when the President initiates "Ghost Protocol". Left without any resources or backup, Ethan must find a way to clear his agency's name and prevent another attack. To complicate matters further, Ethan is forced to embark on this mission with a team of fellow IMF fugitives whose personal motives he does not fully know. Tom Cruise (as Ethan Hunt) and is joined by an international cast that includes Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor and Lea Seydoux."

2-2 ni sangat sweet. i loike...

kalo korang tak paham nengok summary aku bg ni, pegi la nengok sendiri citer ni. siyes best gila. tak rugi tengok. tapik tatau la kot la korang tak minat. heh...lain orang, lain citarasanya. pegi dengan kawan kepada kawan aku suatu ketika dulu yang kini nya da jadi kawan aku. heh...tenkiu KAWAN YANG SOMEL dan PEREMPUAN ya kawan saya itu. sila jangan bergosip!

balek tu aku pegi beli kain macam aku lak nak raya krismas esoknya. ni suma pasal PANADOL la. tapik aku gagahi jua. kaki da saket. orang punyala ramai. saket pala dan kaki aku. semuanya demi PANADOL. balik aku kena telan PANADOL pulak.


psssssssstttttttt : sungguh banyak perubahan pada pengangkutan awam di Kuala Lumpur ini. alangkah tak ghetinya aku menaiki tren & bas. siyes i hate it...

4 komen panas:

damha said...

PANADOL tu kawan baik ko ke bib....saya pun mkn PANADOL juga bila penin n demam...he3333...
mesin imposibal mmg best..saya suker citer tu..tapi pelakonnya berlainan sama skali le bib...saya tengok yg berlakon tu star cruise n raja kapoor....he3333

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm balik keje ptg nie.. baru nak g layan citer nie.. hehehe

Cik Bib said...

@damha : haha..PANADOL tu dia leh je nak shopping jarak jauh. kekeke..

ceh..kamo tgok cte tamil. mmg la pelakon dia tak sama.

Cik Bib said...

@ C.M.A @ CikMoonAdnan : best..layan tau. jangan tak layan. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...