16.12.11

fed | up | betul

Assalamualaikum w.b.t..........


hai korang...rumah, opis, bilik korang ada a-kon tak? a-kon disini maksudnya adalah air-cond. bukan akon yang nyanyi lagu Smack That tu ya...harap maklom.

bukan ini maksud saya ya...

tau tak tadi kitorang dilemparkan dengan isu tak mengikut klasifikasi suhu yang betul. KAHKAH...kan semua Jabatan Kerajaan air-cond deme kena jadikan kepada 25darjah cels. if i not mistaken la kan....walaupun kalau nak compare kan aircond Jabatan Kerajaan dgn kitorang...amatlah jauh berbeza kekualitiannya. #broken Malay#

kitorang pun dah disarankan begitu juga. aku setuju sangatla dengan saranan itu. memang sungguh menjimatkan dan tak perlu membazir. sebab Malaysia sekarang ni pun tengah musim salji. 

tapik yang aku tak berkenan bila remote aircond rosak ke hang ntah aku tatau la nak eksplen. suhu dia mmg 16darjah cels je even aircond cam tak berfungsi pun tapik masih juga kami dipersalahkan. APE KEJADAHNYA SEMUA INI ? tell me..tell me..


remote rosak menjadi isu..apekah ?


KEBURUKAN PEKERJA TUNGGAK KEJAYAAN KE ? KEBAIKAN PEKERJA, DIAMKAN AJE. macam tu ke? please la appreciate sekali sekala usaha pekerja. macam tu kan boleh menaikkan semangat bekerja. ini tak, renung-renungkan. selamat bekerja.


psssssttttttttt : hargailah orang supaya orang lain menghargai diri anda satu hari nanti. #nasihat tuk diri sendiri#

2 komen panas:

damha said...

kita tidak boleh menyalahkan satu2 pihak sebelum satu siasatan yg rapi dijlnkan utk membuktikan kebenarannya...

Cik Bib said...

@damha : yer..betul tu. tapik sila bagitau nasihat kepada yang berkenaan.HAHAHA....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...