25.12.11

25 | 12 | 2011

Assalamualaikum w.b.t............


hari ni krismas. sebab aku ada kawan yang non-Muslim dan merayakan perayaan hari natal ini. aku just nak cakap..moga korang ceria selalu okeh. sebab ada orang cakap tak baik wish-wish camtu. tapik kan kita hidup dalam pelbagai kaum. asalkan takde niat salah kan?



kalau korang perasan la kan. googles sempena krismas ni, ada menda comel..menda kaler biru-merah-kuning-biru-hijau-merah tu boleh tekan pastu ada keluar lagu krismas. sangat comel la. aku suka sangat lalu aku panggil semua anak buah aku....... 

AKU : tengok semua....atam nak buat magik. tengok yer. atam tekan dekat menda kaler-kaler tu. dia ada keluar lagu...
ANAK-ANAK BUAH AKU : wahhhh.......canteknya menda ni atam. 

AKU : magik kan? magik kan?
ANAK-ANAK BUAH AKU : nak tekan jugak atam. nak tekan macam atam.

AKU : kan atam cakap..magik. atam je boleh buat macam tu. aku pun adjuz "VOLUME MUTE", lepas tu suruh dorang tekan pulak. kekekekeke...
ANAK-ANAK BUAH AKU : macam mana atam buat atam ? kakak tekan  takde pun keluar lagu. 

AKU : kan atam cakap atam buat magik. KAHKAH....dah, pegi maen balek kat luar sana. nanti ada magik lain atam panggil lagi. 
ANAK-ANAK BUAH AKU : okeh atam...


psssssttttttttt : santa klaus sekarang ni kurus-kurus la. tak handsome aku rasa santa kurus-kurus. kelihatan sangat tak real okeh...HAHA!


4 komen panas:

Lia-Nur :) said...

http://amilia-cahaya.blogspot.com/2011/12/ala-bukan-ada-niat-pun.html

semoga bermanfaat :) sharing is caring ..

Zam Spyder said...

hehe.. mmg seronok. asal bukak google je main mende tu. tekan2 kuar lagu siap joget2 lampu tu. haha..

tapi sayang..
da masuk 26 hb ni.. google da kembali normal. boring.. ~_~"

Wen said...

hakhakhak ko maen juga menda ni atam? eh saloh hahaha....

damha said...

hihihihi...pandainya atam pekena anah buah tu...he3333

ANAK ANAK BUAH AKU: : ATAM boleh x buat magic bagi hilangkan perkataan GOOGLE tu...he3333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...