16.11.11

monster | pon | boleh

Assalamualaikum w.b.t..........


da hampir sedekad berblog. tapik tak ada korang nampak part kepala blog kat sini kan ?sebab aku ni punya la low profiles (pemalas). di samping aku terlalu busy (tak gheti nak create menda tu sebenarnya) tapi...tapi...tapi...

tetiber lately aku nengok bebudak geng blog aku, kemaen tuka-tuka kepala blog bagai menukar lampin bayi. memang saja wat bakar line dan memanaskan hati aku. last-last aku berjaya jek p[A]n[A]d[O]L...ayat mesti manis beb !


KONSEP KEPALA BLOG : brutal dan ganas..gggrrrrrrrrr!
tapik aku tak tahu tang mana ganasnya. menurut kata p[A]n[A]d[O]L, monster lambang ganas. apekah ? HAHA....


terima kasih p[A]n[A]d[O]L



psssssttt : tima kasih daun keladi p[A]n[A]d[O]L . bulan depan buatkan lagi ya. HAHA...


8 komen panas:

p[A]n[A]d[0]L© said...

cettt..
brutal & ganas?
hahahaha

anytime beb..
kecik pny hal... :P

damha said...

saya x percaya le yg cik bib ni btutal n ganas orgnya..menurut analisis n pemerhatian saya cik bib ni mmg lemah lembut n berbudi bahasa orgnya...he3333

Cik Bib said...

@ p[A]n[A]d[0]L© : ye la...daripada ko devil kan aku la hape..lg taboleh bla. neway, thanks ya.

Cik Bib said...

@damha : HAHA...kemaen tau puji i. kehkeh..lemah lembut dan supan santun okeh.HEH...

tricksrex said...

hahaha
mari kita serbu pan tiap2 bulan untuk header muahahahaha

Mohzam said...

Header yang menarik..
Grunge Theme...brutal best :)

Cik Bib said...

@tricksrex : haha...tu la,dia suh aku bg idea.aku nak yg rock n brutal.boleh lak dia bg monster.chait...haha.

Cik Bib said...

@mohzam : yup...brutal best.kept brutal..yeah!yeah!credit to panadol.hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...