10.11.11

makan | darah

Assalamualaikum w.b.t....

hari ni aku nak bagi nasihat. kepada adek-adek di luar sana. HIKHIKS.... celah mana la adek-adek nak baca blog aku? memang tak la..dorang layan Ultraman-Boboi kot.

tapik masalahnya dorang ni da nak start cuti sekolah ni makin takmo balik uma deme. suka nau duk uma neneknya. bebaru ni ngah musim ke hape jadah tak main gigi drakula mainan tu. main sergah-sergah yyyyyyyyyyyuuuuuuuuuu..atam hahahantu. ngeuuuuwww...bla bla bla. duk menakot-nakotkan macik dia ni. memang aku tak takot la kan. tapi ni pegi sepahkan merata-rata. hah....takotkan aku tak berjaya. cederakan aku berjaya.

boleh pulak aku tengah duk bagi deme makan cekodok. terpijak menda jadah tu. da tak pasal berdarah da. mak aku siap cakap. GIGI TARING DA MAKAN DARAH ORANG. memang betulla.



psssttttttttt : baru semalam kena makan dek gigi drakula. hari ni da demam.gile korang tak demam. lepas ni aku jadi drakula pulak.... 


8 komen panas:

tricksrex said...

hahahaha berdarah kaki drakula tu gigit ko bib

aiyokkkk
sabo je laaa
ape lagi, jadi la atam yang garanggg

damha said...

ciannya atam kena gigit dgn gigi drakula yg terjatuh tu...sampai berdarah kaki tu...nasib baik x pitam...he3333

fiezah91 said...

haha. dulu aku suka kot main menda alah ni.ekeke. skrg susah lak nak nampak benda ni jual kat kedai.kuikui

pst, sian ko. sakit tak bib pijak gigi drakula tu.kehkehkeh. :P

Chikebum Buzz said...

dah tu la pasal demam2 sampai MC eh ..ahahha ..eeiii scaryyyy ..!

Cik Bib said...

@tricksrex : memang garang la kan aku. geram betol....terus aku buang kot menda haram jadah tu.

Cik Bib said...

@damha : tak pitam pun. sebab gigi drakula je. kalau drakula..baru la pitam. ekekeke....

Cik Bib said...

@fiezah91 : ko mau ka? kalau kau mau. aku pos kt ko menda alah ni. ada 2-3 lagi kat uma ni tp dorang da nyorokkan takut kena buang.heh...

sakit siket la. aku kan macho...

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : tu la pasal. siap dapat MC tau. maybe gigi drakula tu nak tumbuh. jadi sampai demam tahu?huhu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...