29.11.11

katak | bawah | tempurung

Assalamualaikum w.b.t.......

da lama tak online dan berkomunikasi dgn dunia luar akibat busy. kes aku ni da macam lirik lagu ni "ada teratak di hujung kampung , bawah cermin kopak ada kotak , tersembunyi dalamnya ada tempurung , sembunyi bawahnya katak melalak". kaitannya , aku just nak gtau. aku da lama tak online rasa cam katak bawah tempurung. 

katak bawah tempurung pun leh jadi lagu.

sekali aku online, baru aku tau pasal Malaysia kalah dgn Bah (banjir) Rain (hujan). sebab masa game tu aku keluar pegi beli bantal kekabu. HAHAHA...aku siap belagak kat org situ bola menang la ni 2-0 da sebab kawan aku duk msj gtau. tah bila masa lak Bahrain tibai 3 gol. haish...hancur hati merana la jiwa...

banyak la cerita-berita aku tatau contohnya Khairul Fahmi hilang tumpuan la pasal skandal dgn sapa nama pmpuan tu , Ogy nak saman Johan Rajalawak la pasal laser-melaser. lagi pasal skandal aku dengan Fahrin la. hish! banyak la...tapi kenapa suma pasal gosip retis je ? yeuuuuuuuuwww..apekah?


TAK! TAK! TAK! sebenarnya aku just nak bagitau korang. aku masih disini. korang boleh datang sini bertegur sapa dengan aku macam biasa okeh. MAAP andai ada merindui aku. PANGGGGGGGGGGGGGGGG!!!! gedik sungguh.

katak atas tempurung la lagi stylo....

pssssssstttttttt : nanti aku jejak kasih dengan korang ek. banyak menda nak buat lately. aku kan PM punya kakak, punya jiran, sedara belah macik dia punya abang. sbb tu aku BUSY!



2 komen panas:

damha said...

oh katak oh katak mengapa engkau dok bawah tempurung..mcm mana aku x dudok dalam tempurong ulaq nk ngam aku....he3333..oh ulaq oh ulaq mengapa engkau nk mkn katak... mcm mana aku x mkn katak..perut aku mcm bunyi keroncong (kira kebuloq la tu)..he3333
erkkk..ni gossip baru ke antara cik bib dgn fahrin...berita mendidih nie....

Cik Bib said...

@damha : chait...da kenpa kamo nak mendidih2 bagai?ishk3x....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...