23.11.11

birthday | blogger

Assalamualaikum w.b.t...........


SELAMAT HARI LAHIR buat rakan-rakan blogger ku. aku kan suka nak mem'busy'kan diri selalo. kadang aku tak sempat dan hilang hingatan seketika untuk wish kat mereka. AKU TERUK!!


neway, maap ya PANADOL (051111) dan TREXMAKANCICAK (201111). aku bukan tak ingat. tapik aku busy kemaen ntahkejadah aku busy kan. AMPUN ya..so, di hari lambat bulan yang betul. aku nak wish kat korang dan juga blogger lain lahir pada November dan bulan-bulan laen.

SELAMAT HARI LAHIR SAHABAT  
" semoga panjang umur-murah rezeki dan sentiasa diberkati Allah S.W.T. moga hari-hari yang bakal dilalui akan menjadi lebih bermakna dengan pertambahan usia"  


DAH TUA!!! aku boleh panggil korang KAKAK PANADOL dan KAKAK TREX lepas ni. sangat sweet okeh. aku nak tuju lagu kat sini buleh ? terima la... ngeuuuuuuuuuuuwww~




pssssstttttttt  :  aku memang ada hati nak bagi korang hadiah. tapik...ape la gunanya hadiah kalau aku ni jenis pemalas pegi pos dan pejabat pos. so, NANTIKAN!!



4 komen panas:

p[A]n[A]d[O]L said...

bebbbbb!!!
tengkiuuu...
walopun lambat, tp aku stil leh trima wish ko nie..hehhe

tapikn beb,
kat surat beranak aku kan
dia kan, tulis kn
tarikh lahir aku kn
5hb la...
hahahaha

apapunnn...
tengkiu..
and for sure,
aku wait kotak yg berisi hadiah dari ko..
hahaha
lambat pun xpa,
aku trima jgk.. :P

Cik Bib said...

@ p[A]n[A]d[O]L : HAHAHAHAHA..
ko saja je kan. tapik da tentu blog ni bleh edit.
so, aku da tuka.
kalau ko rasa ada informasi tak tepat.
ko gtau. aku tuka dengan segera.

neway, HAPPY BELATED-LATED BIRTHDAY BEB.

Anonymous said...

damha...
makasih ye cik bib diatas ucapan celamat ari lahir utk saya.....tapi bukan bulan november tau...saya termasuk dalam katigori bulan2 yg laen..he3333...diatas ingatanmu itu x kan ku lupakan dari dulu kini dan selamanya....he33333...haaa dah ada word verification ka....saya kena taip ....bicil...x taulah apa maknanya sebab..dlm kamos saya xde definasi tu....xtaulah pula kalo2 dlm kamos cik bib ada.....he3333

Cik Bib said...

@damha : HAHAHA...kalau ada button like kat sini. saya da like da komen kamo tu damha..

BICIL = BISING versi budak pelat.KAHKAH....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...