5.11.11

Anugerah | Skrin

Assalamualaikum w.b.t.....


wah wah wah....semua orang kat FB kat twitter duk habaq pasai Anugerah Skrin @ #ASK tau. kalau kita tak tengok TV tapik duk layan FB & Twitter pun dah boleh dapat gambaran sama macam dalam TV tau. heh...daripada retis yang jadi hos sampai ke retis yang dapat award-baju retis di red carpet-persembahan retis kat pentas dan bla bla bla....banyak lagi la kan. 


aku boleh pulak kepenatan kemaen membuta tak hengat lepas maghrib tadi. ngam-ngam bangun tido. ngam-ngam abes da #ASK ni. sabo ajela.  petang tadik yer-yer da layan baik punya dengan anak buah aku, Wawan. 


aku : wawan, malam ni kan Anugerah Skrin ? 
wawan : haah atam, tapik atam..kenapa Aleeya-Shila Hamzah-Jacyln. bukan sepatutnya sorang tu orang lain ke atam? #nampak tak anak buah aku cakap sal retis? baru darjah 2 tu#

aku : sapa wawan? oh...Ning Baizura. haah...dia takde. Ning bersalin wawan. 
wawan : ooooooooohhhhhhhhhhhhhhh......


psssssstttt : mana aku nak layan tayangan semula Anugerah Skrin ni weh ? cerbagi link. cerbagi. tu dia link dia. da jumpe..HUHU. #ASK Ulang Tayang#


6 komen panas:

tricksrex said...

hye wawan
wawan ni yg patah tgn tu ekkk

oh yeke ning bersalin bib?
kekekekeke

fiezah91 said...

err.mana ko tau ning bersalin?errr

Cik Bib said...

@trex : huhu...aku kekeringan idea masa tu..tp ning da kawen kan? So,keberangkalian tuk bersalin tu ade kan?hikkkssss...

Cik Bib said...

@fiezah91 : da tuh kenapa ning xde? Hehe....suka2 je weh.hish....

damha said...

dengan ini saya dgn segala hormatnya menjemput cik bib utk menerima anugerah skrin tv plasma berukuran 42 inci...he3333

Cik Bib said...

@damha : yeayyyyyyyyy....anda mahu bagi saya TV plasma ya?silakan..silakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...