10.10.11

macs | trex

Assalamualaikum w.b.t....

Buat kali keduanya aku dapat gift dari budak baikhati yang buat aku rasa berdosa. HAHAHA..

Sedang aku masih tak pos-pos lagi kad hari raya akibat eksiden cecah dagu aku tu. Aku dapat MACARON lak dari jauh nun disana.

Aku da lama tak online. Aku online nampak ada gambar macaron kemaen kiut ok. Tapik dia tak tagged aku. Tapik aku ni bukan dari jenis pemalu kan. Pemalas ye la..so, aku tanya dia sal macs. Rileks je dia jawab dia da pos pagi tadi. Serius.HAHAHA....

Gile memalukan sungguh. Tapikkkkkkkkk...bentuk sedikit lari. sedikit je..betul!!!HAHA..


psssstttt : makasih ya wahai TREX. aku sayang kau lebih lapan juta kali okeh.

10 komen panas:

tricksrex said...

hoho
ampun la wey
pasni aku bwk byhand je la ek
alang2 byhand aku bwk menda laen nak?
wakakakakkaka

fiezah91 said...

aha.. hancur pon ok gak tu.bkn slalu ko dpt benda hancur bib.ngahaha

i am S!L4H.. said...

bib, makan sampai jilat jari ke jilat bekas tu? hehehe

Cik Bib said...

@trex : haha...nampak tu.ko mmg suka wat aku rasa berdosa.ko jgn pos ape2 smpai aku pos kat kau plak ya.ekekekeke....

Cik Bib said...

@fiezah91 : ah kau tu...suka lak nak bg aku menda hancur.igt aku bayi ke makan menda hancur2..?HAHAHA....

Cik Bib said...

@silah : hai silah...aku sbenarnya malo dgn kau tau.so,sbg tuk bg aku xmalu dgn kau.aku nak add FB kau.sila approved..HAHAHA.

damha said...

cik bib jgn lupa add saya juga dlm FB....damhamdy

p[A]n[A]d[O]L said...

dah x nmpk rupa mknn da kejadiannya..hahaha

walopun hancur, tp ko still leh dpt mkn macs..
aku nie, jangankn yg sehat walafiat yg hancur pun aku x dpt..
huhuuhhu

Cik Bib said...

@damha : HAHA...ala, takmo la add kamo. ekekekekeke...

Cik Bib said...

@p[A]n[A]d[O]L : ah ko ngengada. itu hari aku g kuching.padat beg aku duk bawa macs kiriman c trex. leh pulak ko tak abeskan. pastu ko nak wat cite sedih kat sini kan.choiiiii!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...