25.10.11

good | luck | FARHAN

Assalamualaikum w.b.t....

2 tahun yang lepas.................wah kemaen tau ada scene FLASHBACK cani. aku praktikal kat satu tempat ni. aku kan bawah IT. so, memang kenal orang IT je la. kat sini aku kenal dengan mamat muka serius abes. ngerissssss okeh. nama dia......................taddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaa..

FARHAN MISNAN aka PAAN aka ABG PAAN ( taktik untuk dapat duit raya )

ok...apesal aku nak sesebut nama dia lak kat sini kan. ekceli bukan pasal ape. lepas beberapa tahun dia jadi opismate aku. finally, dia melangkah pergi juga tuk mencuba cabaran di tempat lain. maka, tadi dia telah belanja kitorang satu opis lunch. best kan dia ?


suke hati aku je bagi tagline cenggitu. aha..ghasak. makasih ya PAAN. susah-susah je. moga murah rezeki ko sekeluarga. orang yang patut dirai pulak kuar duit tapaukan nasi ayam ni yok. duit kelab kasi simpan dalam itu peti besi. hohoho...

selamat maju jaya diluar sana dengan suasana & cabaran kerja yang baru. kirim salam qilah dan jangan lupa inform kitorang nanti kalau da dapat bayi comel yok. semoga dipermudahkan segalanya. AMIN......


psssstttt  : duit kelab opis kitorang da cecah lapan juta okeh. function family day kitorang lepas ni adalah ke New Zealand.  *sentap hati mak nak*


10 komen panas:

Chikebum Buzz said...

hati mak pun sentap bile cakap sal duit kelab ... =P

Cik Bib said...

@chikebumbuzz : huhu....jangan nak sentap sgt la.duit kita da lapan juta.

damha said...

duit kelab lapan juta rupiah ka...he333

Cik Bib said...

@damha : huhu...tol la lapan juta ringgit malaysia.choi..

damha said...

ade cadangan nk perabih ka semua duit 8 juta tu...he3333

Cik Bib said...

@damha : ada...cadangan ditutup.hakhak....

damha said...

cik hany sokong x cadangan nie...he333

Cik Bib said...

@damha : ceh..takde kene mengena nak tanya cadangan hany.cissss...

Farhan said...

Setelah sekian lamanya.. Aku br terbaca entri ni bib. Haha. Mekacih.. Utk doa & ucapan. #terharu

Cik Bib said...

@farhan : amboi....kenapa tak seploh tahun akan datang ja ko perasan aku nyer blog ni?chait....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...