13.10.11

blur | atau | stress ?

Assalamualaikum w.b.t.....

kebelakangan ni aku blur...eh stress. tak..tak..blur. eh, stress la.
arrrrrrggggghhhh..entah la tatau la blur ke stress. 


situasi blur #1 : 

lunch time, nak balek rumah angkat kain. pinjam motor opismate. 
kejar masa. so, malas la bawa kereta balik masa lunch kan.
masa turun nak pinjam kasut member sbb aku pakai heels. 
sarung kasut kawan. tak perasan belakang ada orang. buat dek je.
tetiber..." rasanya tu macam kasut saya je ". erkkkk? *speechless*
bukan kasut kawan aku tapik kasut orang lain tak sempat kenal siapa. 
muka tebal 10 inci. sambung merempit dgn heels. malu gilak.
sampai rumah ada orang kat rumah. so, kenapa nak balik rumah angkat kain?
BLURRR ke pasal STRESSSSS nih?

situasi blur #2 :

banyak kerja. tatau mana nak siapkan dulu. semua urgent.
buat ini, teringat yang itu. buat yang tu, bos minta yang ni. 
datang kawan minta tlg emailkan sumting. tak menang tangan.
emailkan jugak. tolong-menolong amalan yang mulia kan walaupun kerja banyak.
tolong emailkan dekat nuar ya menda ni. tanpa melihat jwb je OK!
tup tap tup tap...SEND!!!! ok...da emailkan. 

aku : eh...ape email orang tu ek? 
jawapan : oh email dia anuardotdotdotcom

aku : errrrrrrrrrkkk? ni sapa pulak punya email aku pegi send? anuarditditcom ?
jawapan : anuarditditditcom reply email aku cakap. ape kejadahnya semua ini?
aku : errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkk? maap. salah. 
annuarditditditcom : HAHAHAHAHA... * siot la ntah sapa annuarditditcom ni. sampai sekarang dia drop aku *
BLURRR ke pasal STRESSSSS nih?


psssttt : kesimpulannya, kalau nampak situasi macam ni. maapkan la orang tersebut. sebab itu mungkin adalah sifat di luar sedar mereka. HAKHAK... *sungguh coverline disitu*


6 komen panas:

fiezah91 said...

ceyh. ko ni fikir apa sampai jadi macam tu. berangan lagik lebih2 :P

Cik Bib said...

@fiezah91 : HAHAHA...mana ada berangan la. aku betol blur. tak dpt berpk dgn stabil.HAHA...

i am S!L4H.. said...

aku pun pernah macam ni. ade lg situasi aku nak bg contoh kat sini tp dh x ingat. hahaha

saba bib, blur tu comel.
#nakPitamKeTak

Cik Bib said...

@i am S!L4H.. : ok...tapi.tapi.tapi.

aku tak blur pn comel. bila blur lak jadi comot.ekekeke...

damha said...

blurrr ialah ttg sesuatu yg masih kabur dlm pemikiran...

Cik Bib said...

@damha : keadaan blurr juga boleh dilakukan menggunakan photoshop..ekekeke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...