11.10.11

berhenti | berharap

Assalamualaikum w.b.t....


KAWAN -  aku harap ada masa aku susah. dan ada masa aku senang. tapik kawan macam ni semakin berkurang. tapik macam mana kita berkawan dan dengan siapa kita berkawan.tu kadang macam "what u give, u get back" .cuma jangan terlalu berharap sesuatu dengan penuh harapan. sebab kadang kala kawan juga mampu mengecewakan kita.


KEKASIH - aku mengharapkan kekasih yang dapat memimpin aku. bukannya yang membiarkan aku terus hanyut dibuai dek mimpi dan angan-angan je. sebab kekasih adalah pemacu sebuah hubungan yang lebih baik untuk memungkinkan bergelar SUAMI-ISTERI satu hari nanti..

SUAMI - aku mengharapkan SUAMI ni akan menjadi KAWAN & KEKASIH aku untuk sepanjang hayat. tapi.....tapi.....tapi......


JODOH masih belum sampai kat aku. so, bersabarlah ya. aku tau aku kawen nanti ramai yang nak sponsor kan. KEHKEHKEH.....

DOAKANLAH tuk kebahgiaan aku satu hari nanti ya. sebab aku da lama tak rasa kebahgiaan. SEDIH bukan ? sobsobsob...

pssssttt : aku tak pasti ni entri mengada-ngada ke entri minta penampar ke atau entri kesian. so, korang je la tentukan ya..KEHKEH. hidup mesti ceria kan? *rahsia awet muda*

9 komen panas:

i am S!L4H.. said...

aku suke word yg highlight kale merah tu.
hakhakhak


semoge kebahagiaan akan menjelma 1 hari nanti.

Cik Bib said...

@i am S!L4H.. : yang mana satu weh? yang rahsia aku kekal awet muda tu ke weh?ngeuuuuuwww....HAHAHAHA.

fiezah91 said...

ehem ehem. ahahaha. wei ko ni mengharapkan ___________ ke? ekekeke

missSenget said...

ko da lama tak rasa kebahgiaan?


selama ni dgn aku x bhgia ke? sobs~



ok..jgn tampar aku..

p[A]n[A]d[O]L said...

jgn pernah b'henti berharap selagi ada c harap..hahaha



semoga ko kawen dgn cpt wehh..
jan lupa invite aku skali..

Cik Bib said...

@fiezah91 : oit pija...mengharapkan ape nye?

aku ckp aku berhenti mengharap menda2 tak best jadik kat aku.

Cik Bib said...

@missSenget : ala Nget..ko aku tgok cam bahgia sakan je kat FB dgn ehem ehem tu. korang ada ape-ape ke weh?NGEUUUUUWWW~

Cik Bib said...

@p[A]n[A]d[O]L : pan..kalau aku kawen sekalipun. kalau aku invite ko. ko nak ke datang dari jauh nun?
aku was-was la...ekekekekeke.

damha said...

semoga akan ade pengharapan sebuah kebahgiaan disatu hari nanti utk cik bib...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...